2019-05-14 19:21:12
Φωτογραφία για Μια θλιβερή αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφη ιστορία
Αν νομίζετε ότι τα σκυλιά δεν έχουν συναισθήματα, ετοιμαστείτε να αποδεχτείτε ότι κάνετε λάθος..  Στο Σιτσουάν, στη νοτιοδυτική επαρχία της Κίνας, κάποιοι περαστικοί είδαν δυο μικρά κουτάβια ξαπλωμένα στη μέση του δρόμου.

Προσπαθώντας να τα οδηγήσουν μακριά από το δρόμο, στην ασφάλεια του πεζοδρομίου, πλησίασαν κοντά τους και με έκπληξη ανακάλυψαν ότι το ένα κουτάβι ήταν νεκρό.

Όσο και αν προσπάθησαν να απομακρύνουν το ζωντανό κουτάβι από την αδερφή του δεν τα κατάφεραν. Το αρσενικό κουτάβι, ηλικίας μόλις 3 μηνών, αρνούνταν πεισματικά να μετακινηθεί.

Το θηλυκό κουτάβι είχε χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο και κειτόταν νεκρό στη μέση του δρόμου αλλά ο αδελφός της δεν την άφηνε. Για μέρες κάθονταν εκεί, στο πλευρό της και γαύγιζε με μανία κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να πλησιάσει για να πειράξει το άψυχο σώμα της.

Ακόμα και όταν κάποιοι κατάφεραν να πλησιάσουν και να μεταφέρουν το νεκρό κουτάβι σε μια τρύπα για να το θάψουν, το αρσενικό κουτάβι πήδηξε και αυτό μέσα στη τρύπα και αρνούνταν να απομακρυνθεί.

Τελικά άνθρωποι από το τοπικό καταφύγιο ζώων έφτασαν στο σημείο και αφού έθαψαν την αδερφή του, πήραν μαζί τους το αρσενικό κουτάβι για να το φροντίσουν.

Αν θέλετε να μάθετε πως είναι η αληθινή αγάπη και η αφοσίωση, βρείτε ένα σκυλί. Αυτά ξέρουν πώς να αγαπούν από τα βάθη της ψυχής τους...

Πηγή: dinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ