2019-05-15 11:23:21
Φωτογραφία για Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις θα περάσουν από τον Έβρο
Από τον Έβρο και πιο συγκεκριμένα την Αλεξανδρούπολη, πρόκειται να περάσουν πάνω από 2000 αμερικανοί στρατιώτες προκειμένου να συμμετάσχουν στην άσκηση «Saber Guardian 2019», η οποία  διεξάγεται από τις ρουμανικές Land Forces και την US Army Europe.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 24 Ιουνίου, σε διάφορες τοποθεσίες στη Βουλγαρία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία.

Οι δυνάμεις που θα περάσουν από τον Έβρο προέρχονται από Νατοϊκές βάσεις της  Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Νορβηγίας και της Αλβανίας.Σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου σύμφωνα με πληροφορίες του alexpoli.gr, αναμένεται να φτάσουν οδικώς στην Αλεξανδρούπολη μερικές δεκάδες άτομα που αποτελούν τους «προπομπούς», ενώ η «μεγάλη άφιξη» θα γίνει μεταξύ 20 και 25 Μαΐου. Οι «προπομποί» σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα διαμείνουν σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης.

Στην «Saber Guardian 2019» μεταξύ των πολλών διαφορετικών εκπαιδευτικών εκδηλώσεων στο SG19 θα συμπεριληφθούν οδικές πορείες, ιατρική άσκηση καθώς και  πολλαπλές διαβάσεις ποταμών και επίθεση αέρα. Τέλος η SG19 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την ενσωμάτωση των πολυεθνικών δυνάμεων μάχης.

ΠΗΓΗ: https://alexpoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ