2019-05-15 14:28:07
Φωτογραφία για Τσακαλώτος: Απόλυτα κοστολογημένο το πακέτο παροχών
«Αν έπαιρνα ένα ευρώ για κάθε φορά που Ευρωπαίος αξιωματούχος είχε προβληματισμούς, θα είχα μαζέψει αρκετά για να πάω με παρέα για 10 ημέρες στη Σαντορίνη», δήλωσε από τη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή όσα έγιναν γνωστά χθες από τις Βρυξέλλες.

«Η κυβέρνηση δουλεύει με σχέδιο, πρόγραμμα και συμμαχίες. Έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα του 2019. Είναι πάνω από 1 δισ. ευρώ αλλά κερδίζουμε και 200 εκατ. ευρώ από τις δόσεις. Έχουμε και μια καβάτζα, αν κάτι δεν πάει καλά». «Κάνουμε πολιτική πάνω στους αριθμούς, δεν μεταμορφώνουμε τος αριθμούς για να κάνουμε πολιτική», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ, για τα θετικά μέτρα του 2019 η αντιπολίτευση λέει ότι δεν επιστρέφουμε τον ΦΠΑ εκεί που ήταν και δεν δίνουμε πλήρη 13η σύνταξη. «Έχουμε συγκεκριμένο δημοσιονομικό χώρο. Είτε υπολογίζετε ότι είναι μεγαλύτερος και άρα πρέπει να καταθέσετε τις τροπολογίες, ή να μας πείτε τι θα κόψετε απ’ όσα φέραμε. Εμείς κάναμε ισορροπημένη πολιτική, δίνουμε κάτι σε όλους».

«Να δεχτώ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εννοούσε την 7ήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων. Τότε όμως τι το καινούργιο είπε;» αναρωτήθηκε. «Αυτό ισχύει ήδη για πολλές επιχειρήσεις. Διαλέξτε τι ισχύει: θέλει επταήμερη απασχόληση ή είπε το απόλυτο τίποτα;».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail»
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ