2019-05-16 17:54:59
Φωτογραφία για Το Steam Link είναι διαθέσιμο σε iPhone / iPad και Apple TV τώρα
Η Apple τελικά αποφάσισε να εγκρίνει την εφαρμογή Steve Link της Valve ( Link App Store - Free - iPhone / iPad) μετά την απόρριψή της πριν από ένα χρόνο. Αρχικά, η Apple δεν ήθελε η εφαρμογή να επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν παιχνίδια με το Steam χωρίς να πληρώνουν προμήθεια ύψους 30%. 

Ένα χρόνο αργότερα, το Steam Link φτάνει στο iPhone, iPad και ακόμη και στην Apple TV. Η εφαρμογή επιτρέπει την αναπαραγωγή όλων των παιχνιδιών που έχουν αγοραστεί στο Steam, είτε σε υπολογιστή είτε σε Mac. Οποιοσδήποτε τίτλος μπορεί στη συνέχεια να μεταδοθεί σε iPhone, iPad ή Apple TV και ο παίκτης μπορεί να παίξει χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα μπροστά από τον υπολογιστή του ή το Mac.

Για να απολαύσετε το Steam Link, βεβαιωθείτε ότι το Steam είναι ανοιχτό στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Μόλις ολοκληρωθεί, θα ξεκινήσει τη σύνδεση του Steam στο iPhone, το iPad ή την Apple TV για να ξεκινήσει μια αναζήτηση στο τοπικό δίκτυο. Η εφαρμογή θα προσφερθεί στη συνέχεια να συνδεθεί με τον υπολογιστή / Mac που είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο.

Στο iPhone ή το iPad, μπορείτε να παίξετε είτε στην οθόνη αφής με τα δάχτυλά σας, είτε με μοχλό MFI (Made for iPhone). Στην Apple TV, πρέπει να διαθέτετε από έναν ελεγκτή MFI.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ