2019-05-16 22:47:04
Φωτογραφία για Η Apple ανακοινώνει προσλήψεις στην Ακαδημία Προγραμματιστών και που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός
Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να γίνετε προγραμματιστής εφαρμογών, τώρα είναι η ώρα σας αφού η Apple Developer Academy ανακοίνωσε το πρόγραμμα εγγραφής. Μπορείτε εσείς να είστε ένας από τους 400 τυχερούς που μπορούν να κερδίσουν δωρεάν ετήσια δίδακτρα στη Νάπολη. 

Το πρόγραμμα άρχισε το 2016 και και τότε αρχικά προσλαμβάνει 200 ​​μαθητές. Το επόμενο έτος, η εταιρεία διπλασίασε τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple δέχεται αιτήσεις για εκπαίδευση από οπουδήποτε στον κόσμο και φυσικά από την Ελλάδα.

"Η Ακαδημία Ανάπτυξης της Apple στο Πανεπιστήμιο του Federico II στη Νάπολη ανακοινώνει την πρόσληψη νέων σπουδαστών. Η εταιρεία είναι έτοιμη να προσφέρει 400 θέσεις στους μελλοντικούς προγραμματιστές και επιχειρηματίες για να συμμετάσχουν σε ένα μονοετές δωρεάν μάθημα που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών για το πιο αναπτυσσόμενο οικοσύστημα στον κόσμο. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους ειδικούς στην εκπαίδευση της Apple. Κάθε φοιτητής θα είναι εφοδιασμένος με τον απαραίτητο εξοπλισμό και λογισμικό για τη μελέτη, συμπεριλαμβανομένου του iPhone και του Mac.


Πάνω από 1000 μαθητές έχουν εκπαιδευτεί στην Ακαδημία από το άνοιγμά της το 2016. Επιπλέον, επιλέχθηκαν 35 μαθητές της Ακαδημίας για να συμμετάσχουν στο συνέδριο της Apple Worldwide Developers Conference, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Η ακαδημία επιδιώκει να προσελκύσει νέους που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στην ανάπτυξη εφαρμογών. "

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα "Enterprise Track", το οποίο προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής της εφαρμογής: από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, την ολοκλήρωση με υπηρεσίες cloud, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την αποθήκευση δεδομένων.

Το πρώτο βήμα στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι να συμπληρώσετε ένα ηλεκτρονικό έντυπο . Οι υποψήφιοι που έχουν προεπιλεγεί θα κληθούν να δοκιμαστούν τον Ιούλιο σε μία από τις ευρωπαϊκές πόλεις:

1η Ιουλίου - Παρίσι.

3 Ιουλίου - Λονδίνο.

5 Ιουλίου - Μόναχο.

Το τελικό στάδιο επιλογής στην Apple Developer Academy θα είναι μια συνέντευξη σε μία από τις τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις: τη Νάπολη, το Λονδίνο, το Μόναχο ή το Παρίσι.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ