2019-05-17 17:58:43
Φωτογραφία για Η Apple ενημέρωσε την ιστοσελίδα των επενδυτών
Σήμερα, η Apple ενημέρωσε την ιστοσελίδα της για τις σχέσεις της με τους επενδυτές. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα δελτία τύπου της Apple, τα οποία διευκολύνουν την προβολή των αποτελεσμάτων για τα προηγούμενα τρίμηνα.  

Στην κορυφή της νέας διεπαφής, η Apple δημοσιεύει τα τελευταία στοιχεία των κερδών της. Αυτό επιτρέπει στους συμμετέχοντες να δουν γρήγορα τις τριμηνιαίες αναφορές της Apple. Ο νέος σχεδιασμός επικεντρώνεται στο περιεχόμενο του Newsroom και συνδέεται άμεσα με τα δελτία τύπου στη σελίδα σχέσεων με τους επενδυτές.

Στο widget Newsroom, η Apple παρέχει οικονομικά στοιχεία κατανεμημένα ανά έτος και τρίμηνο. Τώρα οι επενδυτές έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις καθαρές πωλήσεις, την επιστροφή κεφαλαίου, το ιστορικό μερισμάτων και τα κέρδη τα τελευταία χρόνια.

Για να δείτε γρήγορα μια πλήρη λίστα όλων των σχετικών εγγράφων, οι χρήστες πρέπει μόνο να μεταβούν στην καρτέλα "Αρχειοθήκες SEC". Επιπλέον, η Apple προσφέρει να εγγραφεί σε ειδοποιήσεις ειδήσεων της εταιρείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επίσης στην ενημερωμένη σελίδα εμφανίστηκε μια ξεχωριστή καρτέλα με πληροφορίες για την αξία των μετοχών της Apple με μια λεπτομερή επισκόπηση των τελευταίων μηνών, κατά το τελευταίο έτος αλλά και όλη την ώρα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ