2019-05-17 21:17:16
Φωτογραφία για Ενημερωτικές επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου Γρεβενών Κώστα Παλάσκα, και αντιπροσωπείας του συνδυασμού «Ανατροπη – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας»,  σε δημόσιες Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις στα όρια του Δήμου Γρεβενών (εικόνες)
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Νοσοκομείο Γρεβενών είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί,

στo πλαίσιο της περιοδείας του σε δημόσιες Υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κώστας Παλάσκας.

Ο κ. Παλάσκας συνομίλησε με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών,  μεταφέροντάς τους την δέσμευση τόσο του ιδίου όσο και ολόκληρου του συνδυασμού Ανατροπη – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας , ότι θα βρίσκονται δίπλα τους σε ό,τι έχουν ανάγκη, για την επίτευξη του υψηλότερου δυνατού επιπέδου προστασίας της ασφάλειας και της ανθρώπινης ζωής.

«Ως αυριανός δήμαρχος όλων των Γρεβενιωτών θα βρίσκομαι δίπλα στους ανθρώπους που μοχθούν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Το γραφείο μου θα είναι πάντοτε ανοιχτό και δεν θα διστάζω να έρχομαι να βλέπω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που ανακύπτουν», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας AlfaWood Pindos SA.


«Η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας,  αποτελεί μονόδρομο για να βγουν τα Γρεβενά μας από την οικονομική υπανάπτυξη. Η AlfaWood αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η εγκατάσταση και η λειτουργία επιχειρήσεων που παράγουν ποιοτικά προϊόντα, όχι μόνο στη μεταποίηση αλλά και στον πρωτογενή τομέα,  μπορούν να κρατήσουν τις Γρεβενιώτισσες και τους Γρεβενιώτες στον τόπο τους. Θα είμαστε μαζί σας, σε κάθε τέτοια προσπάθεια», κατέληξε ο κ. Παλάσκας.

Από το Γραφείο Τύπου
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ