2019-05-17 22:24:50
Φωτογραφία για Fiat 500X: Τα τεχνικά προβλήματα του έγιναν viral σε σελίδα οδικής βοήθειας
 Το ιταλικό crossover μοντέλο γίνεται -σχεδόν- viral διαφήμιση στα social media εταιρείας οδικής βοήθειας. Δείτε γιατί. Η εν λόγω εταιρεία οδικής βοήθειας δημοσίευσε ένα δύσκολο περιστατικό στη σελίδα της στο Facebook, μέσω του οποίου διαφημίζει, όπως είναι λογικό, την αποτελεσματικότητα της. Έτσι, λοιπόν, το εικονιζόμενο Fiat 500X εμφάνισε, σύμφωνα πάντα με το «ιατρικό» ανακοινωθέν, μια σημαντική βλάβη σε υπόγειο γκαράζ: «Περιστατικό με κλειδωμένο τιμόνι λόγω βλάβης στο immobilizer και με μπλοκαρισμένους πίσω τροχούς από ηλεκτρικό χειρόφρενο».

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας κατάφερε να τοποθετήσει το 500Χ σε ειδικά ράουλα και μετέπειτα το έσυρε στην πλατφόρμα φόρτωσης.

Ωστόσο, στο Fiat Group παρουσιάζονται τώρα τελευταία αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας που αγγίζουν ακόμη και τις Alfa Romeo. Μετά τις απανωτές ανακλήσεις για Giulia & Stelvio για κίνδυνο πυρκαγιάς, αμερικανικό περιοδικό πρόσφατα ανέφερε σημαντικά, διαδοχικά ηλεκτρικά προβλήματα και στην Giulia QV των 510 ίππων.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ