2019-05-18 09:30:40
Φωτογραφία για ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : Ο Δήμος μπορεί να στηρίξει τη δημόσια υγεία, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υγείας στους δημότες
Το νοσοκομείο της Ρόδου επισκέφθηκαν υποψήφιοι και στελέχη της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Στράτο Καρίκη.

Συναντήθηκαν με τη διοίκηση του νοσοκομείου, γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους αλλά και με πολίτες.

Ο Στράτος Καρίκης επισήμανε ότι ο Δήμος οφείλει να στηρίζει, έμπρακτα, τη λειτουργία του Νοσοκομείου και να διεκδικεί την ενίσχυση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ.Καρίκης τόνισε ότι ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει επικουρικά και να προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους δημότες.

Αναφέρθηκε στις προγραμματικές του προτάσεις που περιλαμβάνουν την δημιουργία δύο νέων δημοτικών ιατρείων και την υλοποίηση δωρεάν προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής για τους δημότες .

‘’ Όσοι λένε ότι δεν μπορεί να τα κάνει ο Δήμος όλα αυτά, ας δουν το παράδειγμα του Δήμου Μυκόνου, που χρηματοδοτεί το Κ.Υ Μυκόνου και το 2018 διέθεσε πάνω από 90.000 ευρώ που αντιπροσωπεύουν προμήθειες εξοπλισμού αλλά και κτιριακές δαπάνες και δαπάνες στέγασης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ