2019-05-19 21:11:32
Φωτογραφία για Το συγκλονιστικό βίντεο της ''Συμμαχίας'' για τον Μαραθώνα
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ξεναγεί τους πολίτες της περιοχής με ένα ειδικό βίντεο στις σπάνιες ομορφιές του Δήμου Μαραθώνα και σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε σε μια πιο όμορφη και δημιουργική μέρα για τον τόπο!

«Όταν κοιτάζεις από ψηλά, βλέπεις το μέλλον πιο ξεκάθαρα!». Με αυτή τη φράση, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ο Σπύρος Λιβαθινός παρουσιάζουν μέσα από ένα ειδικό βίντεο, τις σκέψεις και το σχέδιό τους για το Δήμο Μαραθώνα και σας προσκαλούν να συμμετέχετε μαζί τους σε μια επόμενη μέρα γεμάτη δημιουργία, ανάπτυξη, σεβασμό στον πολίτη και δουλειά! Πολλή σκληρή δουλειά για να αποκτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Δήμο που αξίζουμε!

Το βίντεο (το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού) δίνει την ευκαιρία σε όλους να συνειδητοποιήσουμε πόσο ευλογημένος από το Θεό είναι ο τόπος που ζούμε και σας ξεναγεί στις ομορφιές του Δήμου από την Παραλία του Βαρνάβα, μέχρι το Μάτι και το Νέο Βουτζά, τον παράδεισο που όλοι μας θα φροντίσουμε να σταθεί ξανά στα πόδια του!

Δείτε το βίντεο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ελάτε να ταξιδέψουμε στο αύριο του Δήμου Μαραθώνα!
iselida.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ