2019-05-20 08:55:10
Φωτογραφία για Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών
Με κεντρική θεματολογία τη διεξαγωγή των εκλογών της 26ης Μαΐου και χρήσιμες πληροφορίες προς τους ψηφοφόρους, τέθηκε σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr).

Σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν εύκολα όλες τις πληροφορίες και να ενημερώνονται για όλες τις ανακοινώσεις, εγκυκλίους, δράσεις και πρωτοβουλίες του υπουργείου. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας με τους χρήστες, ώστε να ανταλλάσσονται απόψεις, προτάσεις και ιδέες, αλλά και εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη, στην οποία έχουν μεταφερθεί οι επιμέρους ιστοσελίδες του Υπουργείου, οι Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως το νέο «Μάθε πού ψηφίζεις», με αναλυτικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και όλα τα νέα των Εκλογών.

Η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (ΓΓΠΣ&ΔΥ).

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ