2019-05-20 21:00:16
Φωτογραφία για Oταν έχεις λύσει το πρόβλημα στη ζωή σου…
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και άπειρη αντοχή για να παρακολουθήσεις έστω και λίγα λεπτά τις συνεντεύξεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών, δημάρχων και συμβούλων εν όψει των τριπλών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να μιλούν αόριστα, να μην ονοματίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και ν' ακούς τη κάθε ασυναρτησία που έχουν στο μυαλό τους.

Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν ιδέα για τα βασικά θέματα είτε της ευρωβουλής είτε της περιφέρειας είτε του δήμου τους.

Απλώς έπρεπε να κατέβουν υποψήφιοι γιατί έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο αφού και δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους και γιατί έχουν και είχαν ένα κοινό σημείο: Είχαν λύσει από νωρίς το πρόβλημα στη ζωή τους που δεν είναι άλλο από την οικονομική ανεξαρτησία. Τώρα αυτό πως το κατάφεραν άνθρωποι χωρίς ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους που μπαινοβγαίνουν στους προθαλάμους των κομμάτων μπορεί να το απαντήσει ο καθένας μας.


Αν ρωτήσεις για παράδειγμα ευρωβουλευτή να σου πει το απλό, πόσος είναι ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα πάρεις απάντηση.

Επίσης για τους υποψήφιους δημάρχους έχουν πάρει ένα σκονάκι από τους συμβούλους τους και λένε τα ίδια πράγματα για παιδότοπους, νέα κλειστά γυμναστήρια, πεζοδρόμους κλπ. Κοινοτοπίες, ασυναρτησίες σε μία εποχή που όλα αλλάζουν και ψηφιακά μετασχηματίζονται.

Αλλά το σημειώσαμε εξ αρχής: μπορείς να λες ότι αρλούμπες και ασυναρτησίες θέλεις αφού και δεν πρόκειται να αγχωθείς για να πληρώσεις στο τέλος του μήνα, τη δόση του στεγαστικού ή το λογαριασμό του ρεύματος και του νερού.

Ενώ και το καλοκαίρι κάπου θα υπάρχει για όλους αυτούς μία θέση σε κάποιο ξενοδοχείο φίλου, γνωστού ή σε κάποιο σκάφος Η χώρα της ατιμωρησίας, όπου κανείς δεν φταίει για τίποτα, θα πρέπει να ανεχθούμε για ακόμη δέκα ημέρες τους 145.000 υποψηφίους(!) οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται να μας σώσουν με φοβερά και τρομερά σχέδια που έχουν αλλά ξέρετε κάτι και να μην βγούνε όταν μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να είναι καλά το κόμμα που μας διόρισε ή ο γνωστός χορηγός φίλος-επιχειρηματίας, και ξεκούραστες διακοπές θα κάνουν και θα ετοιμαστούν για την επόμενη μάχη τις εθνικές εκλογές. Εξάλλου ποτέ δεν αρνείσαι τα 18.000 της ευρωβουλής για 5 χρόνια ή τα 5.700 της ελληνικής βουλής για 4 χρόνια.

Που να τρέχουν τώρα να δουλέψουν όπως όλοι οι υπόλοιπο είλωτες.

Αφού γνωρίζουν στην Ελλάδα πόσα κορόϊδα υπάρχουν για να ψηφίζουν τους ανύπαρκτους. Εξάλλου είπαμε σ αυτή τη χώρα δεν έχασε ποτέ αυτός που τάζει.

Έχασε αυτός που λέει ότι η χώρα μετά από 10 χρόνια κρίσης δεν έχει σωτηρία…

του κ.Χρ.Ντόκα
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ