2019-05-21 15:43:49
Φωτογραφία για Η Ένωση ΝΑ Αττικής για τους αστυνομικούς των Καλυβίων
Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 15/05/2019, συνελήφθησαν στο Λαγονήσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του

Αστυνομικού Τμήματος Καλυβίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας είκοσι (20) και είκοσι δύο (22) ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες μαζί με άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος και αναζητείται, κατά το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις – κλοπές οικιών, σε περιοχές των Μεσογείων Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι ανωτέρω εντόπιζαν οικίες, κυρίως στις περιοχές των Καλυβίων, του Κορωπίου και της Αναβύσσου και παραβιάζοντας τα παράθυρα ή μπαλκονόπορτες, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τ.Α. Καλυβίων, εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές του Κορωπίου και της Αναβύσσου.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή όπου και τελικώς διατάχθηκε η προφυλάκιση του ενός, ενώ στον έτερο υπεβλήθη περιοριστικός όρος.

Η Ένωσή μας, συγχαίρει το Αστυνομικό Προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Καλυβίων και του Αστυνομικού Τμήματος Καλυβίων, όπου παρά την έλλειψη προσωπικού, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος συνεχίζουν να  προσφέρουν τα μέγιστα στον Έλληνα πολίτη και την τοπική κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ