2019-05-22 15:43:30
Φωτογραφία για Ένταλμα πληρωμής ποσού 107.867,10 € λόγω εργασιών «έκτακτης ανάγκης».
Ένταλμα πληρωμής ποσού 107.867,10 € έκοψε στις 15 Μαΐου ο Δήμος Ξηρομέρου. Αφορά την 1η δόση από την απ' ευθείας ανάθεση ύψους 200.000 €, που δόθηκε με έκπτωση 3% στις 18 Μαρτίου (δείτε εδώ) για επούλωση λακουβών, εσωτερική οδοποιία και επισκευή φρεατίων ύδρευσης του Αστακού, λόγω έκτακτης ανάγκης, αφού ο Δήμος Ξηρομέρου χτυπήθηκε ανελέητα από θεομηνία στις 23 Ιανουαρίου..... 

Ο Δήμος Ξηρομέρου, μαζί με την Κρήτη εκείνες τις ημέρες ήταν άλλωστε πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια Πανελλαδικά. Ανυπολόγιστες καταστροφές και δυστυχία στην Κρήτη, αλλά και εμείς δεν πήγαμε πίσω, οι καταστροφές ήταν σε όλο το εύρος του Δήμου Ξηρομέρου. Οι κάτοικοι του Ξηρομέρου το γνωρίζουν γιατί τα πέρασαν. 

Το θέμα της έκτακτης κρατικής επιχορήγησης των 900.000 € του Δήμου Ξηρομέρου, όσον αφορά τον τρόπο και που χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα χρήματα για «έκτακτες ανάγκες», οι οποίες τελικά δεν ήταν και τόσο έκτακτες και δόθηκαν μέσα σε 1 μήνα, όλα με απ' ευθείας αναθέσεις και έκπτωση και καλά 3%, δεν θα περάσει έτσι όπως πληροφορούμαστε. Πολλοί θα κληθούν πολύ σύντομα να δώσουν εξηγήσεις.

Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής. 
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ