2019-05-24 11:00:42
Φωτογραφία για Ρόδος: Μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που έκανε σχέση μαζί του – «Ο άνθρωπος δεν είναι στα καλά του»!
Πίστευε πως είχε βρει τον άντρα της ζωής της. Έκαναν σχέση και άρχισαν να μένουν στο ίδιο σπίτι Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων προσέφυγε μια γυναίκα από τη Δανία κατά του Αλβανού συντρόφου της, ζητώντας δικαστική προστασία ως θύμα ασύλληπτης βίας λόγω ζήλιας.

Όπως υποστηρίζει, με τον σύντροφό της γνωρίστηκε το έτος 2015 οπότε ξεκίνησε και η σχέση τους και τον Φεβρουάριο του έτους 2016 διέμενε μαζί της μέχρι τον Μάρτιο του έτους 2019 οπότε και χώρισαν.

«Στην αρχή η σχέση μας ήταν υγιής και φυσιολογική, με τον καιρό όμως άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι είχε μια πιεστική συμπεριφορά, ήθελε συνεχώς να ξέρει πού είμαι και τι κάνω, καθώς και να ελέγχει συνεχώς το κινητό μου και με τον καιρό με απομάκρυνε και από όλους τους φίλους μου.

Από τις αρχές του έτους 2019 η σχέση μας άρχισε να γίνεται ανυπόφορη και σταδιακά άρχισα να απομακρύνομαι, οπότε και αποφάσισα να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό. Τον Μάρτιο του έτους 2019 και ενώ τα προβλήματα εντάθηκαν του ζήτησα να αποχωρήσει οριστικά από την κοινή μας οικία, όπως τελικά και έγινε, μετά από έντονες αντιδράσεις και απειλές του», τονίζει εισαγωγικά η αλλοδαπή προσθέτοντας παρακάτω τα εξής:


«Όμως από τότε η ζωή μου άρχισε να γίνεται μία κόλαση. Άρχισε να με ακολουθεί παντού, όπου και να πήγαινα τον έβρισκα μπροστά μου, τα βράδια με ακολουθούσε με το μηχανάκι του και όταν σταματούσα με το αμάξι έσβηνε τα φώτα της μηχανής και καθόταν κρυφά σε μια γωνία για να με παρακολουθεί, χάκαρε τον λογαριασμό μου στο facebook και έστελνε μηνύματα και με εξέθετε σε συνεργάτες μου στην δουλειά, καθώς δεν δίσταζε να έρχεται στην δουλειά μου και να με φοβίζει ότι είναι εκεί και με παρακολουθεί συνεχώς προκαλώντας μου σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Την 18-5-2019 ήρθε για άλλη μια φορά στην δουλειά μου, με απείλησε και αποπειράθηκε να γρονθοκοπήσει συνάδελφό μου επειδή νόμιζε πως έχω συνάψει σχέσεις μαζί του και τότε η αστυνομία τον σταμάτησε. Την 21/5/2019 όπου και παραβρέθηκα σε ένα πάρτι μαζί με συναδέλφους μου, καθώς έφευγα με το αυτοκίνητο μου ένιωσα ότι για άλλη μία φορά με ακολουθεί, πανικοβλήθηκα και τρεμάμενη προσπάθησα να επιστρέψω σπίτι μου και τότε ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου με άρπαξε και με έριξε κάτω χτυπώντας με με μανία σε όλο το πρόσωπο και τα χέρια και βρίζοντας με συνεχώς.

Έπιασε το κινητό μου για να ψάξει μηνύματα, έσβησε τα δικά του τα απειλητικά και έφυγε τρέχοντας. Κάλεσα αμέσως τους συνεργάτες μου και ήρθαν και με πήραν στο νοσοκομείο για να μου παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς και στο αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα το θράσος του ήταν να έρθει μέχρι και το νοσοκομείο και να με παρακολουθήσει. Την επόμενη ημέρα το πρωί κατέθεσα μήνυση στο Αστυνομικό τμήμα Ρόδου για τον ξυλοδαρμό που υπέστη».

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, χθες (23-05-2019) συζητήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου το αίτημα της αλλοδαπής για την έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία ζητά να μην αναφέρει το όνομά της σε κανέναν και για οποιονδήποτε λόγο, να μην ξαναπλησιάσει την οικία της και την ίδια σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, να μην της ξανατηλεφωνήσει και κυρίως να μην πάει ξανά στο χώρο εργασίας της, να μην της αποστείλει μηνύματα παντός τύπου και με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι την έκδοση αποφάσεως από το δικαστήριο.
newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ