2019-05-25 09:20:18
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ για ακόμη 3 χρόνια! Τι αλλαγές συζητούν Φαίη - ΑΝΤ1
πριν τελειώσει η σεζόν ο ΑΝΤ1 περιμένει τις νέες ιδέες

Ένας «γάμος» που όλοι περιμέναμε ότι θα έχει συνέχεια, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο, αφού το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 έχει έναν ακόμα χρόνο με τη δυνατότητα της μονόπλευρης ανανέωσης από το σταθμό. Ωστόσο ,τα στελέχη του σταθμού θέλοντας να δώσουν… σιγουριά στην παρουσιάστρια αλλά και για να «δεθούν» μαζί της για τα επόμενα τρία χρόνια αποφάσισαν να ανανεώσουν τώρα το συμβόλαιό της για τα επόμενα δύο χρόνια, συν έναν ακόμη δυνατότητας από την πλευρά του σταθμού. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο πλευρές, το κανάλι και η παρουσιάστρια, έχουν συμφωνήσει για την υπογραφή του καινούργιου «2 χρόνια +1» συμβολαίου και το μόνο που απομένει είναι… τυπικές διαδικασίες.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στις συναντήσεις που έχει κάνει με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 έχει γίνει ξεκάθαρο πως πρέπει να κάνει αλλαγές στο «Πρωινό» για να καταφέρει η εκπομπή να σημειώσει υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης
. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι τόσο σε πρόσωπα, αφού επιθυμία του σταθμού είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι από την ομάδα – μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες- ,όσο στη θεματολογία και τη ροή της εκπομπής που, κατά τη γνώμη μου, είναι λίγο στον… αυτόματο πιλότο. 

Μπορεί ,λοιπόν, στον σταθμό του Αμαρουσίου να θέλουν η Φαίη Σκορδά να παραμείνει στον αέρα για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά γνωρίζουν πως αν συνεχίσει… τοιουτοτρόπως κινδυνεύει να μείνει με πολύ λιγότερους τηλεθεατές, αφού σεζόν με τη σεζόν το «Πρωινό» μετρά απώλειες στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Βέβαια στο κανάλι του Αμαρουσίου, εμφανίζονται ικανοποιημένοι που στο δυναμικό κοινό σημειώνει μέχρι στιγμής μικρή άνοδο σε σχέση με πέρυσι. Έτσι πριν η ψυχαγωγική εκπομπή ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν πρέπει να παραδώσουν ιδέες που θα ανανεώσουν την εκπομπή την επόμενη σεζόν, την οποία άλλωστε προβλέπεται να υπάρχει πιο… σκληρός ανταγωνισμός.

Newsit ( Melasblog)

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ