2019-05-26 21:36:11
Φωτογραφία για Unc0ver 3.1.2:Η ενημερωμένη έκδοση Jailbreak iOS 12 είναι τώρα διαθέσιμη
Ο προγραμματιστής του Unc0ver Pwn20wnd έγραψε στο Twitter για να ανακοινώσει την νεα έκδοση 3.1.2 του δημοφιλούς εργαλείου jailbreak....  

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση έρχεται λίγες ημερες απο την έκδοση 3.1.1 και είναι η δεύτερη σταδιακή ενημέρωση για την "μεγαλύτερη ενημέρωση" του unc0ver, όπως είχε ανακοινωθεί.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μεγάλες κυκλοφορίες, εντοπίζονται μικρά ζητήματα και απαιτούνται τροποποιήσεις, γεγονός που οδήγησε στην κυκλοφορία των εκδόσεων 3.1.1 και 3.1.2 στην κοινότητα με ταχείς διαδοχικούς ρυθμούς, ώστε όχι μόνο να διορθώσουν ορισμένα προβλήματα αλλά και να εισάγουν μερικές μικρές αλλαγές όπως ζητήθηκαν από τους χρήστες.

Ο επίσημος κατάλογος για το Unc0ver στην έκδοση 3.1.1 και 3.1.2 περιλαμβάνει τα εξής:

- Διορθώστε την επαναφορά του συστήματος αρχείων ρίζας όταν δεν βρίσκεται σε κατάσταση jailbroken στο iOS 11


- Προσθέστε μια επιλογή για την αυτόματη επανεκκίνηση του SpringBoard μόλις τελειώσει το jailbreak αντί να περιμένει ο χρήστης να αγγίξει το κουμπί OK (ζητείται από ένα Redditor)

- Διορθώστε ένα σφάλμα στο περιβάλλον χρήστη των ρυθμίσεων σε μικρότερες συσκευές

- Προσθέστε μια επιλογή για να αποκρύψετε την πρόοδο HUD (Ζητήθηκε από ένα χρήστη)

Έτσι, φαίνεται ότι καθώς έχουν ενσωματωθεί οι διορθώσεις σφαλμάτων στην κατασκευή, όσοι ζητούν λειτουργίες μέσω κοινωνικών πλατφορμών έχουν επίσης την ευκαιρία να έχουν τις ιδέες τους πραγματικότητα στο βοηθητικό πρόγραμμα jailbreak του Unc0ver.

Όπως πάντα, αν χρησιμοποιείτε το unc0ver 3.1.1 - το οποίο κυκλοφόρησε κυριολεκτικά λίγο πριν την έκδοση 3.1.2 - τότε συνιστάται όλοι οι χρήστες να το κατεβάσουν και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το unc0ver 3.1.2 για να αποκτήσουν την πιο σταθερή και αξιόπιστη εμπειρία στο jailbreak. Και, φυσικά, εάν είστε παθιασμένοι με την απόκρυψη της διαδικασίας HUD κατά τη διάρκεια της διαδικασίας jailbreak, τότε η έκδοση 3.1.2 είναι αυτό που θα χρειαστείτε.

Όλοι οι ιδιοκτήτες συσκευών μπορούν να κατεβάσουν την τελευταία έκδοση του unc0ver 3.1.2 εντελώς δωρεάν από τη σελίδα GitHub του Pwn20wnd στο σύνδεσμο εδώ. Αν τρέχετε το πρόγραμμα σε μία από τις συσκευές A12 (X) της Apple, τότε το Unc0ver υποστηρίζει μόνο εν μέρει αυτές τις συσκευές. Για αυτούς, η επιλογη jailbreak της Chimera μπορεί να είναι μια καλύτερη λύση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ