2019-05-29 14:18:56
Φωτογραφία για Χριστίνα Σταρακά: «Να μεγαλώσουμε όλοι μαζί το Αγρίνιο»
Το σποτ με το μήνυμα της Χριστίνας Σταρακά για τον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι αναρτημένο στην σελίδα της στο facebook στην διεύθυνση : https://www.facebook.com/xristinastaraka/

Η Χριστίνα Σταρακά στο μήνυμα  της  αναφέρεται στη δυνατή εντολή που έδωσαν οι πολίτες στο συνδυασμό της, προκειμένου να διεκδικήσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών το Δήμο Αγρινίου. Η υποψήφια  Δήμαρχος Αγρινίου χαρακτηρίζει πρωτόγνωρη την προεκλογική διαδικασία και την επαφή που είχε με τους πολίτες στις γειτονίες και στα χωριά του δήμου σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η πολιτική δεν έχει κανένα νόημα αν δεν μιλάμε με τους πολίτες».

Η Χριστίνα Σταρακά μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι μεγαλύτερη σημασία από το πρόσωπο που θα επιλέξουν οι πολίτες για Δήμαρχο, έχει, το τι θέλουν από την επόμενη Δημοτική Αρχή και κυρίως ποια πόλη θέλουμε να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας.

Παρουσιάζοντας το στίγμα της για την διοίκηση του Δήμου Αγρινίου ενδεικτικά σημειώνει : « Αυτό που θέλω να αλλάξει είναι οι υποσχέσεις να γίνονται πράξεις και τα σχέδια να υλοποιούνται».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ