2019-05-29 16:45:16
Φωτογραφία για Η βραδιά που τα εκλογικά πάνελ αντικατέστησαν το MasterChef...
Ο ευρω-πυρετός τελείωσε και να που ξεκινά ξανά. Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω από αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ας το αποκαλύψω μια και καλή, ο Χατζηνικολάου με κράτησε παραπάνω από όλους. Και μάλλον αυτό το γνώριζαν οι άνθρωποι των καναλιών και προετοιμάστηκαν καταλλήλως για να προσφέρουν -μεταξύ Ενημέρωσης- άρτο και θεάματα.

Δεν λέω όλοι καλοί. Μέχρι και τον Ντάνο έφεραν να σχολιάσει την εκλογική διαδικασία. Θα μου πεις, γιατί όχι; Και γιατί ναι, θα σου πω εγώ. Εντάξει, το να φέρεις τον Αρναούτογλου, άνθρωπο των media με 20+ χρόνια καριέρας, το ακούω. Να φέρεις τον Ουγγαρέζο, και πάλι το ακούω. Είναι «επαγγελματίες» του πλατό. Τον Ντάνο -που πολύ τον αγαπώ- γιατί; Αριστούχος Survivor κρίνει τους χρησμούς της κάλπης;

Πάντως τα καλαμπουράκια τους τα είχανε και στο OPEN. Ηγέτιδα η Στάη στα λευκά (MIRO παρακαλώ, γιατί δεν θα εμφανιστείς με κάτι απλό το βράδυ των πολλαπλών εκλογών μας), μοναδικός και ο Ζαχαράτος στο πλευρό της να τη μιμείται. Πολύ χιούμορ έχει η Στάη τελικά, κρίμα να μην το δείχνει τόσα χρόνια και να μένει στο παγωμένο κύρος του δελτίου.


Αν το καλοσκεφτείς λοιπόν, το MasterChef αντικαταστάθηκε από τις εκλογές. Γιατί πια δεν άνοιγες για να δεις μόνο πολιτικά στελέχη να κονταροχτυπιούνται, άνοιγες και έβλεπες κόσμο και ντουνιά.

Στον ΣΚΑΪ ήταν και λίγο οικογενειακή υπόθεση βέβαια. Η Σία Κοσιώνη είδε τον Κώστα Μπακογιάννη να περνά ως νικητής στον δεύτερο γύρο των εκλογών και όσο να πεις δεν έκρυψε τη χαρά της. Να δεις που αυτό περίμενε και ο τηλεθεατής, γι' αυτό της χάρισε την πρωτιά επί του συνόλου.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λοιπόν, αν το πάμε έτσι μέχρι τις βουλευτικές εκλογές, μας βλέπω να δημιουργούμε γ' μισό της σεζόν μετά το β' που μόλις τελείωσε.

Στην επόμενη εκλογική βραδιά εγώ λέω να καλούν τους ψυχαγωγικούς guest και ο κόσμος να ψηφίζει αγαπημένο καλεσμένο και προτεινόμενους προς αποχώρηση. Στο τέλος να κερδίζει και κάποιος το έπαθλο του Power Of Love, μιας και αυτοί που μπαινοβγαίνουν δεν αξίζουν ούτε τα οδοιπορικά τους, και κάποιος να χάνει το δικαίωμα του πάνελ για κάποιες μέρες. Τι λέτε;

Infotainment δεν λυσσούσαν να κάνουν τόσα χρόνια; Να η ευκαιρία.

yupiii.gr-Κωνσταντίνος Αντωνάτος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ