2019-05-30 21:22:54
Φωτογραφία για ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΡΟ: Έλεος, τσακιέται Λύκος στο χωματόδρομο προς τον ΧΥΤΑ Παλαίρου
 Αναγνώστης μας έστειλε ΦΩΤΟ και την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας για τον επικίνδυνο χωματόδρομο προς τον ΧΥΤΑ Παλαίρου: 

        Αγαπητό Ξηρόμερο καλησπέρα, είμαι κάτοικος Παλαίρου και βλέποντας προεκλογικά να ρίχνουν άσφαλτο και χαλίκια στους δρόμους, θέλω να επισημάνω για μια ακόμα φορά την εγκατάλειψη του δρόμου προς τον ΧΥΤΑ Παλαίρου. 

        Από το γεφυράκι Τζίβου μέχρι τα ΧΥΤΑ για ακόμη μια φορά ο δρόμος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, "τσακιέται Λύκος", χειρότερα δεν γίνεται.....          Δεν γίνεται τίποτα σωστά σε αυτό τον τόπο μόνο για τα μάτια περνάει καμιά φορά το γκρέιντερ ισιώνει, ρίχνει λίγο Άμμο, η τεχνική υπηρεσία άφαντη και με την πρώτη βροχούλα ξανά τα ίδια. 

         Λογικό θα μου πείτε, αφού δεν γίνεται τίποτα σωστά  και τα νερά δεν έχουν που να πάνε και δημιουργούν νεροφαγιές που εαν πέσεις χάθηκες και λακκούβες. 

       Να φανταστείτε ότι καθημερινά σε αυτό τον δρόμο μετακινούνται πολλά φορτηγά μικρά, μεγάλα, Ι.Χ και αγροτικά της περιοχής και ο δρόμος αυτή τη στιγμή ειναι επικίνδυνα απροσπέλαστος με κίνδυνο για μεγάλες φθορές στα οχήματα και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Ιδού και η πραγματικότητα....
 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Apple θα σκοτώσει το iTunes
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Apple θα σκοτώσει το iTunes
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ