2019-05-31 21:27:35
Φωτογραφία για Ψυχοφάρμακα και η σχέση τους με Βία, Μαζικούς πυροβολισμούς, Αυτοκτονίες
Ψυχοφάρμακα και η σχέση τους με Βία, Μαζικούς πυροβολισμούς, Αυτοκτονίες

«Τα οικονομικά συμφέροντα της ψυχιατρικής βιομηχανίας είναι να τροφοδοτούν τη φαρμακοβιομηχανία», δήλωσε ο Jonathan Emord σε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ. «Και το οικονομικό συμφέρον της φαρμακοβιομηχανίας είναι να τροφοδοτήσουν με τους πράκτορες της την ψυχιατρική βιομηχανία».

«Η ψυχιατρική βιομηχανία, λοιπόν, ασχολείται αδιάκοπα με την αναγνώριση καινούριων διαταραχών», συνέχισε, που στη συνέχεια μπορεί να αντιμετωπιστούν με ψυχιατρικά φάρμακα. Τώρα τα ψυχιατρικά φάρμακα είναι το κύριο είδος φαρμάκου που καταναλώνονται στην Αμερική.»

Ο ρυθμός χρήσης αντικαταθλιπτικών σε αυτή τη χώρα μεταξύ των εφήβων και των ενηλίκων (άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω) αυξήθηκε σχεδόν κατά 400% μεταξύ 1988-1994 και 2005-2008, έγραψε ο Peter Wehrwein.

«Η ψυχιατρική βιομηχανία, λοιπόν, ασχολείται αδιάκοπα με την αναγνώριση καινούριων διαταραχών», συνέχισε, που στη συνέχεια μπορούν να αντιμετωπιστούν με ψυχιατρικά φάρμακα.

“Τροφή”: Εδώ να δώσουμε λίγο βάση και εξήγηση τι εννοεί με την φράση, «αναγνώριση καινούριων διαταραχών»: Χωρίς οποιοδήποτε επιστημονικό εργαστηριακό τεστ που να δείχνει την παρουσία ή την απουσία διανοητικού προβλήματος, οι ψυχίατροι εξέδωσαν το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Διανοητικών Ασθενειών (DSM) το 1952, καταγράφοντας 112 αυτοαποκαλούμενες «διανοητικές διαταραχές» βασισμένες όχι σε καθιερωμένη διαδικασία, αλλά με ψήφους που στάλθηκαν από ψυχιάτρους.

Και με κάθε νέα έκδοση του DSM, οι διαγνώσεις όχι μόνο αυξάνονται σε αριθμό, αλλά ρίχνουν ένα μεγαλύτερο δίχτυ, για να περιλάβουν ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες.

Και όλα αυτά ΨΗΦΪΖΟΝΤΑΣ τις νέες “ασθένειες”!!

Για περισσότερα: Το Μάρκετινγκ της Τρέλας. Κεφάλαια 3 – 6

Έως τον Δεκέμβριο του 2016, όπως αναφέρθηκε από το Scientific American, ένας στους έξι Αμερικανούς παίρνει ένα ψυχιατρικό φάρμακο.

Ο Emord λέει ότι οι μελέτες δείχνουν ότι ο αριθμός είναι υψηλότερος – ένας στους πέντε Αμερικανούς. Και πιστεύει ότι υπάρχει ουσιαστική σχέση μεταξύ της αυξημένης χρήσης ψυχιατρικών φαρμάκων, ιδίως από τους νεότερους Αμερικανούς, και της έξαρσης των σχολικών πυροβολισμών.

Σημειώνει επίσης ότι τα ψυχιατρικά φάρμακα είναι γνωστό ότι προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στις οποίες περιλαμβάνονται σκέψεις ή / και τάσεις αυτοκτονίας και, κυρίως, βία. Ως εκ τούτου, «δεν πρέπει να περιμένουμενα εξαπλωθεί αυτή η τραγωδία σε ολόκληρο το έθνος. Ακόμη και η FDA έχει παραδεχθεί ότι μπορεί να να προκαλέσουν επικίνδυνες παρενέργειες.

Η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) International συμφωνεί.

«Υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις ότι τα ψυχιατρικά φάρμακα προκαλούν βία. 27 διεθνείς ρυθμιστικές προειδοποιήσεις για τα ψυχιατρικά φάρμακα αναφέρουν τη βία, τη μανία, την εχθρότητα, την επιθετικότητα, την ψύχωση και ακόμη και τον ιδεασμό ανθρωποκτονίας.

Η οργάνωση αναφέρει ότι «τουλάχιστον 36 πυροβολισμοί σχολείων ή / και σχολικές πράξεις βίας έχουν διαπραχθεί από όσους παίρνουν ή διακόπτουν τα ψυχιατρικά φάρμακα.» Το αποτέλεσμα: 172 τραυματίες και 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Όλοι οι μαζικοί πυροβολισμοί τα τελευταία 20 χρόνια έχουν ένα κοινό παράγοντα … και δεν είναι τα όπλα

Ο Δικηγόρος Συνταγματικού Δικαίου Jonathan Emord ζητά ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ έρευνα για να διερευνηθεί ο σύνδεσμος μεταξύ ψυχιατρικών φαρμάκων και των πυροβολισμών σέ σχολεία:

Το παρακάτω είναι μια αναδημοσίευση ενός σημαντικού άρθρου που γράφτηκε από τον Dan Roberts στην AmmoLand.com δημοσιευμένο ξανά στην NaturalNews.com. Αποκαλύπτει την αλήθεια για τους μαζικούς πυροβολισμούς που οι γραφειοκράτες και οι νομοθέτες επιλέγουν να κρύβουν κάτω από το χαλί: τα ψυχιατρικά φάρμακα.

Η συνέχεια εδώ ...



Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ