2019-06-01 13:28:43
Φωτογραφία για Γιατί οι Ραφτόπουλοι θέλουν οσοσδήποτε την Δημαρχεία!
Οι οικογένεια Ραφτοπούλου, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που έβγαλε, έσπευσε να κατηγορήσει την εφημερίδα μας ότι λέει ψέματα.

Ας δούμε αν αυτό αληθεύει Λέει ότι το ακίνητο δεν ανήκει ούτε σε αυτήν, ούτε στον αδερφό της, ούτε στον πατέρα της, ούτε στη μητέρα της.

Το τι κάνει κάποιος στην ιδιωτική του ζωή με την περιουσία του είναι δικό του θέμα!!

Επειδή, όμως, πρόκειται για μια οικογένεια που διεκδικεί την Δημαρχεία του Δήμου μας, για αυτό έγιναν και οι αποκαλύψεις αυτές. 

Όλα τα επίσημα Κρατικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία τα οποία δεν μπορούν να ανατραπούν με λόγια. Εκείνοι όμως επιμένουν, σκανδαλωδώς, να αρνούνται την πραγματικότητα. 

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης χρειάζεται πολλά χρήματα για να γίνει η δικαστική εκτέλεση της Απόφασης του Αρείου Πάγου και του Εφετείου. Το ότι ο θιγόμενος δεν τα χρήματα δεν σημαίνει ότι ανήκουν στην Οικογένεια Ραφτοπούλου!! Εξαρτάται από την οικονομική του δυνατότητα πότε θα τα περάσει ξανά στο όνομά του!!


Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Οικογένεια Ραφτοπούλου δικαιώνεται που έχει στην κατοχή της ακίνητα ενάντια σε δικαστικές αποφάσεις και τα έχει καταχωρήσει ακόμη και στο περιουσιολόγιο! Δείχνει ότι διαθέτουν έναν καλά Οργανωμένο μηχανισμό σφετερισμού ξένης περιουσίας των οικονομικά αδύναμων θυμάτων τους!

Αν είχαν ψήγμα αλήθειας ο ισχυρισμοί του Ραφτόπουλου, γιατί έχει καταχωρήσει το ακίνητο με περιγραφή «Δανειστής» και όχι «Διεκδικούμενο»; Από τη στιγμή (2013) που υπάρχει τελεσίδικη Δικαστική απόφαση δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το έχουν καταχωρήσει στο περιουσιολόγιό τους. 

Αλλά αυτό είναι το σίγουρο κόλπο!! 

Αν δεν βρει τα απαιτούμενα χρήματα ο πραγματικός ιδιοκτήτης να το γυρίσει στο όνομά του με την δαπανηρή εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μένει ιδιοκτησία της Οικογένειας Ραφτόπουλου. Αυτός είναι και ο λόγος που το διεκδίκησε το 2019 γιατί, προφανώς, θα λήξει η προθεσμία και θα χάσει τα ακίνητα του οριστικά!! 

Από ότι φαίνεται αυτό δεν τους άρεσε καθόλου!!!

Όλα αυτά τα αναφέρουμε απλά και μόνο για να κάνουμε σαφές πόσο επικίνδυνο είναι να έχουμε δήμαρχο που διαχειρίζεται τα προσωπικά του ακίνητα με τόσο αδιαφανή τρόπο!!

Θα δώσουμε την ψήφο μας σε κάποιον που μπορεί να σφετερίζεται τόσο αριστοτεχνικά ακίνητα;

Θα εμπιστευτούμε στα χέρια τους την ακίνητη περιουσία του Δήμου μας, ολόκληρη ολόκληρη την ζωή μας;
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ