2019-06-03 10:43:33
Φωτογραφία για Γ. Καμίνης για Ευ. Βενιζέλο: Ούτε στοχοποιήθηκε, ούτε εκδιώχθηκε κανείς
«Η κ. Γεννηματά έκανε επιλογή κοιτάζοντας προς το μέλλον, προς εκείνους τους ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης σχετικά με την τοποθέτησή του ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα.

«Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ ο λόγος της αποχώρησης» είπε μιλώντας στον Ant1 και υπενθύμισε ότι «η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε δύο φορές τη θέση της». Όπως σημείωσε ο κ. Καμίνης: «Στον κ. Βενιζέλο ετέθη μια γκάμα επιλογών». «Η κ. Γεννηματά προσέφερε επιλογές. Ούτε στοχοποιήθηκε, ούτε εκδιώχθηκε κανείς» ανέφερε, προσθέτοντας πως «έχουμε μπροστά μας μια μάχη» και πως είναι «μονόδρομος να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι κρίσιμη μόνο για τη χώρα, αλλά και για την κεντροαριστερά, που θα ασκήσει μία υπεύθυνη αντιπολίτευση» εφόσον, όπως είπε,  είναι στην αντιπολίτευση.

Ερωτηθείς για τις επιδόσεις των υποψηφίων που στηρίχθηκαν από το Κίνημα Αλλαγής στην τοπική αυτοδιοίκηση εκτίμησε ότι «ατονούν οι συνδέσεις κόμμα-τοπική αυτοδιοίκηση». Για την ήττα του Απ. Κατσιφάρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απάντησε ότι «θα γίνει ο απολογισμός και θα δούμε γιατί χάθηκε η περιφέρεια».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ