2019-06-05 20:17:21
Φωτογραφία για Κάντε λήψη του iOS 13 Beta 1 χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή
Η Apple έχει μόλις δυο ημέρες πριν κυκλοφόρησε την πρώτη beta του iOS 13 στους προγραμματιστές. Δείτε πιο κάτω πώς μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε το iOS 13 Beta 1 στο iPhone, το iPad και το iPod touch.  

Το iOS 13 έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, αλλά η τρέχουσα εκδοσή εξακολουθεί να είναι beta για τους προγραμματιστές με ότι συνεπάγεται για αυτό. Αυτές οι εκδόσεις είναι γνωστό ότι έχουν καποια σφάλματα, δυσλειτουργίες και ευπάθειες, γεγονός που δεν το καθιστά ακατάλληλο για χρήση από τον μέσο χρήστη.

Παρόλο που μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση των προγραμματιστών, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να μπορέσει ο καθένας να το εγκαταστήσει επίσημα στο iPhone, το iPad ή το iPod.

Οι εκδόσεις beta προορίζονται μόνο για προγραμματιστές, ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν και να τελειοποιήσουν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους σύμφωνα με το νέο λογισμικό.


Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να περιμένετε την πρώτη δημόσια ενημέρωση beta, me την οποία η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στο τέλος αυτού του μήνα. Στη συνέχεια, η Apple θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εκδόσεις έως ότου η τελική σταθερή απελευθέρωση λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο.

Πιο κάτω θα βρείτε στους αντίστοιχους συνδέσμους το λειτουργικό του ios 13 για τη συσκευή που σας ενδιαφέρει και θα πρέπει να το κάνετε εγκατάσταση με τον υπολογιστή σας.

iOS 13 Beta 1 Λήψη

iPhone

iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone SE iPhone 8, iPhone 7 iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus iPhone X iPhone XS Max, iPhone XS iPhone XR

iPad

iPad mini 4, iPad Air 2 iPad (5η γενιά), iPad (6η γενιά) iPad Pro (9,7 ιντσών) iPad Pro (12,9 ιντσών) iPad Pro (10,5 ιντσών), iPad Pro (12,9 ιντσών) (2η γενιά) iPad Pro (11 ιντσών), iPad Pro (12,9-ιντσών) (3ης γενιάς) iPad mini (5η γενιά), iPad Air (3η γενιά)

iPod

iPod touch (7η γενιά) iPod touch (6η γενιά)

XCode Xcode_11_Beta
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ