2019-06-06 09:25:36
Φωτογραφία για ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Επικίνδυνη τσουλήθρα για τα παιδιά σε παιδική χαρά
          Αγαπημένο παιχνίδι όλων των παιδιών η τσουλήθρα, αλλά η συγκεκριμένη στην παιδική χαρά στη Παραλία της Παλαίρου εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους!

           O φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τσουλήθρα και υπαρχει κίνδυνος ακόμη και για τον τραυματισμό κάποιου παιδιού.

      Η ευαίσθητη Παλαιριώτισσα που μας έστειλε τις φωτογραφίες, επισημαίνει το πρόβλημα τονίζοντας: 

        Είμαι κάτοικος Παλαίρου και από το Πάσχα μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία κίνηση για κατασκευή ή απομάκρυνση από τον χώρο της παιδικής χαράς της συγκεκριμένης επικίνδυνης τσουλήθρας. Παρά μόνο βάζουν κόκκινες κορδέλες οι οποίες στην πορεία γίνονται σερπαντίνες από τον αέρα και φεύγουν. 

         Πραγματικά οι τοπικοί παράγοντες ειδικά όσοι έχουν παιδιά πιστεύουν ότι μια απλή κορδέλα μπορεί να αποτρέψει τα παιδιά να μην πηγαίνουν να παίξουν; Όλο αυτό το διάστημα έχω δει πολλά παιδιά να συνεχίζουν να παίζουν στην συγκεκριμένη τσουλήθρα. Και αναρωτιέμαι περιμένουμε να συμβεί κάτι που δεν θα διορθώνεται και μετά να ρίχνουμε τις ευθύνες; ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ:


ΠΡΙΝ: Έχουν τοποθετήσει κόκκινες κορδέλες για να προφυλάξουν τα ανυποψίαστα παιδάκια για να μην χρησιμοποιούν την επικίνδυνη τσουλήθρα.... 

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ: Τα παιδιά που έπαιζαν, αφαίρεσαν τις κόκκινες κορδέλες και ο κίνδυνος τραυματισμού είναι εμφανής!

          Σήμερα κιόλας πρέπει να φτιαχτεί ή να αποσυρθεί ή να αντικατασταθεί η συγκεκριμμένη τσουλήθρα στην Πάλαιρο, γιατί είναι επικίνδυνη και τα παιδιά κινδυνεύουν να τραυματιστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ