2019-06-06 10:40:50
Φωτογραφία για Λιμενικό-ΦΕΚ: Εισαγωγή στην Σχολή Σημαιοφόρων με μοριοδότηση. Πότε θα γίνει ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2045 Β'/04-06-2019 η ΑΠΟΦΑΣΗ με Αριθμ. 2421.1/40151/2019 που αφορά στη «Επιλογή και κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων»

Ο διαγωνισμός για την εισαγωγή δοκίμων στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.) προκηρύσσεται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων (ανδρών και γυναικών) με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας.

Στην προκήρυξη αναφέρονται:

α. Ο αριθμός εκείνων που θα εισαχθούν στην Σχολή, συνολικά και ανά κατηγορία υποψηφίων.

β. Ο αριθμός προς κατάταξη υποψηφίων που υπάγονται σε ειδικές κατηγορίες του άρθρου 24 του ν. 4597/2019 και τα απαραίτητα πρόσθετα δικαιολογητικά.

Επίσης στην προκήρυξη ή σε άλλες αποφάσεις του Αρχηγού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. θα αναφέρεται και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια σχετική με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.


Δείτε το σχετικό ΦΕΚ:

Μετά τις εκλογές ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του tovima.gr:

Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου μετατίθεται, ο διαγωνισμός για την πρόσληψη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή με το σύστημα της μοριοδότησης. Όπως λένε αξιωματικοί του Σώματος είναι μικρό το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές για την συγκέντρωση των δικαιολογητικών από τους υποψηφίους. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ο Αρχηγός του ΛΣ κ. Σταμάτης Ράπτης δέχθηκε πιέσεις για να προκηρύξει τον διαγωνισμό προ των εκλογών.

Η αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ξεκινήσει καθώς:

α. Στις 4 Ιουνίου δημοσιεύτηκε στο παραπάνω ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη σχετικά με «επιλογή και κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων», και

β. Στις 5 Ιουνίου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2098 Β'/05-06-2019 η ΑΠΟΦΑΣΗ με Αριθμ. 2421.1/40153/2019 που αφορά στη «Διαδικασία επιλογής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σημειώνεται πως στο Νόμο 4597/2019 στα άρθρα 24 και 25 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) γινόταν λόγος για μεταβατική ρύθμιση κάλυψης κενών οργανικών θέσεων Αξιωματικών και Λιμενοφυλάκων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μέχρι και την εισαγωγή στην Παραγωγική Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων προκαλώντας την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο καιρού για Πέμπτη 6/6/2019
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο καιρού για Πέμπτη 6/6/2019
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ