2019-06-06 15:20:28
Φωτογραφία για Χριστίνα Λαμπίρη: Μιλά για τις προτάσεις που δέχθηκε...
Η Χριστίνα Λαμπίρη απέχει από την τηλεόραση και μίλησε στους δημοσιογράφους για την επιλογή της να κάνει διάλειμμα.

 Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα με τίτλο «Η Αντιστάρ», μια βιογραφία της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την παρουσιάστρια για την αποχή της με εκείνη να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συνέβη.

«Δε με απασχόλησε ποτέ η μαρκίζα. Με απασχόλησαν πρώτα οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες. Όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες νομίζω το γνωρίζουν πολύ καλά!» τόνισε.

Η ίδια αποκάλυψε λοιπόν στους reporters γιατί αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση και τα λεγόμενά της παρατίθενται στις παρακάτω φωτογραφίες.

 Η Χριστίνα Λαμπίρη υπογράμμισε με ειλικρίνεια ότι η τηλεόραση δεν της έχει λείψει καθόλου παρόλο που είχε δεχτεί προτάσεις, όμως εξήγησε ότι εφόσον δεν νιώθει εκείνη καλά θα το αντιληφθούν και οι άλλοι, ενώ ανέφερε ότι δεν μπορούσε να της αποδεχτεί καθώς ήρθαν σε μια στιγμή της ζωής της όπου δεν ήταν έτοιμη να «κολυμπήσει ξανά στα βαθιά νερά της μικρής οθόνης» .


Ωστόσο, δεν απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο να βρεθεί πάλι στον τηλεοπτικό αέρα, αρκεί να της γίνει μια πρόταση που θα μπορεί να απολαύσει τόσο η ίδια όσο και ο κόσμος.

Ακόμη ρωτήθηκε για την κατάσταση του σπιτιού της στο Μάτι, το οποίο έχει πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με την ίδια να είναι εμφανώς στεναχωρημένη ενώ δήλωσε ότι δεν μένουν εκεί πια.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ