2019-06-07 22:40:08
Φωτογραφία για Αλ. Τσίπρας για εκλογές: Το παιχνίδι είναι ανοιχτό
Μήνυμα συστράτευσης κι αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές απηύθυνε, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Τόνισε ότι το παιχνίδι ενόψει των εθνικών εκλογών είναι ανοιχτό και πως όλοι κι όλες θα πρέπει να κινηθούν συλλογικά και με αυτοπεποίθηση. Ανέφερε, επίσης, ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα, «να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε».

Με βάση τις ίδιες πηγές, ο Πρωθυπουργός επισήμανε πως «θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ». 

Όπως είπε στην Κεντρική Επιτροπή: «Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου και καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά μας θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμά μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε, τέλος, πως «όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ