2019-06-09 07:00:17
Φωτογραφία για Αποκαλύψεις-«φωτιά»! Αυτή είναι η νέα θρησκεία που θέλει η ΝΤΠ
Μέρος του σχεδίου «Πανθρησκεία» η σημερινή παρέλαση ομοφυλοφίλων στην Αθήνα

Σήμερα για ακόμη μια χρονιά οι δρόμοι της πρωτεύουσας θα γεμίσουν με παρδαλά χρώματα, ανώμαλες φιγούρες, έκφυλα ανθρωποειδή που θα πανηγυρίζουν στην “παρέλαση υπερηφάνειας” με την υποστήριξη της κυβέρνησης, της περιφέρειας, ξένων πρεσβειών και όλων των οσφυοκαμπτών της δικτατορίας του Political correct!

H Αθήνα γιορτάζει “την αγάπη και την ελευθερία” στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου και βάφεται στα χρώματα του ουράνου τόξου των ομοφυλοφίλων.

Το φετινό Athens Pride είναι αφιερωμένο στην μνήμη για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Stonewall Inn και τα 15 χρόνια από το πρώτο Athens Pride Parade. Με κεντρικό σύνθημα «Ο δρόμος έχει την δική μας ιστορία», όπως αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις “το Athens Pride φέτος τονίζει τον ρολό του δρόμου ως δημοκρατικού χώρου διεκδίκησης, επανάστασης αλλά και θριάμβου μπροστά στην αδικία και τη βιαιότητα και καλεί τον κόσμο να βγει ξανά περήφανα στους ιστορικούς δρόμους της Αθήνας”.


Βέβαια το “περήφανα” έχει πολλές εκδοχές. Ανάμεσα σε αυτό το “περήφανα” θα δούμε πιθανότατα πάλι θρασυδειλους/ες με εικόνες στα γεννητικά τους όργανα και άλλες παρόμοιες προκλήσεις.

Αλήθεια γιατί ο χώρος των ομοφυλοφίλων αντιμετωπίζει όπως ο διάβολος το λιβάνι την Ορθοδοξία μας;

Κι όμως υπάρχει απάντηση Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της γνωστής ερευνήτριας της Λέσχης Bilderberg Ισπανίδας Cristina Martín Jiménez για τις προθέσεις της μυστικοπαθούς ομάδας και κατ΄επέκτασιν της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την πανθρησκεία!

Πρόσφατα με αφορμή την φετινή συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης η ερευνήτρια επανέλαβε όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς στα βιβλία της και προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της λοιπόν, το 1997 δημιουργήθηκε μια επιτροπή για την ανάπτυξη του χάρτη της γης. Αυτό το έγγραφο που κυκλοφόρησε από τον ΟΗΕ το έτος 2000 υποστηρίζει μια νέα παγκόσμια πνευματικότητα, τη μοναδική θρησκεία που διακηρύσσει τη νέα παγκόσμια τάξη. Δόθηκαν συγκεκριμένες γραμμές και υπολογίστηκαν κάποιοι από τους γνωστότερους παγκοσμίως θρησκευτικούς ηγέτες όπως ο Δαλάι Λάμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ερευνήτριας, επικαλούμενη έναν διακεκριμένο αναλυτή του χάρτη της γης, μέσα από τα Ηνωμένα έθνη δημιουργείται η νέα κοσμική ηθική, σύνθεση όλων των θρησκειών στον κόσμο που είναι ένα μείγμα γνώσης, έκφρασης καλών ευχών και άλλα χαρακτηριστικά ασαφή, αδογμάτιστα και χαρακτηριστικά της νέας Πνευματικότητας. Η νέα ιδεολογία ενδιαφέρεται να κρατήσει τη φύση ανέπαφη, τα δάση, τις θάλασσες και τα βουνά, αλλά δεν γνωρίζει τις φυσικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, προσπαθώντας να επιβάλει νέα δικαιώματα, αντίθετα με τη φύση, με βάση τη θεωρία του φύλου και την ελεύθερη σεξουαλική επιλογή».
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ