2019-06-09 12:45:08
Φωτογραφία για Δείτε την επτάδα πρωταγωνιστών που έκλεισαν στις «Άγριες Μέλισσες»!
Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η στελέχωση της νέας σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», που θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού στη μάχη της prime time. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στο πολυπληθές καστ σταδιακά συμπληρώνονται, σηματοδοτώντας το comeback για σημαντικούς ηθοποιούς. Μετά την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιάννη Φέρτη, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται η Κατερίνα Διδασκάλου και η Θεοφανία Παπαθωμά, που επιστρέφουν τηλεοπτικά μετά από μακρά απουσία, σε δύο από τους βασικούς γυναικείους ρόλους.

Στο «στρατόπεδο» των ανδρών, σχεδόν βέβαιη είναι η συμμετοχή του Λεωνίδα Κακούρη (φέτος βρίσκεται στη σειρά «Επιιστροφή» στο ρόλο του Λευτέρη), ενώ κεντρικό ρόλο θα αναλάβει και ο Δημήτρης Μοθωναίος, που έρχεται με φόρα από την -επίσης σειρά εποχής- «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ.

Τη βατική επτάδα των πρωταγωνιστών συμπληρώνει ο Χρήστος Πλαίνης. Το casting συνεχίζει για τους υπόλοιπους ρόλους, ενώ ξεκινά και η κατασκευή των σκηνικών που θα αναβιώσουν την ατμόσφαιρα και την αρχιτεκτονική μίας μικρής πόλης στον θεσσαλικό κάμπο το 1958.

Πηγή: Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ