2019-06-10 10:35:00
Φωτογραφία για Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε μπάσκετ με προσωπικό της ΔΑΝ Μεγίστης
Το Καστελόριζο επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής 09/06/2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα υποδέχτηκαν ο αντιδήμαρχος Καστελόριζου με την κόρη του Δέσποινα, η οποία τους πρόσφερε λουλούδια φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία του νησιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεγίστης, τον οποίον διαβεβαίωσε ότι για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι μείζονος σημασίας η αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών των νησιών μας.

«Με μικρές παρεμβάσεις που συνήθως δεν κοστίζουν πολύ μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων των νησιών πολύ καλύτερη. Θα εκπονήσουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο ειδικά για τα μικρότερα νησιά. Πρώτη προτεραιότητα ο βιολογικός καθαρισμός και από εκεί και πέρα να διευκολύνουμε την ζωή των πολιτών. Εδώ στο Καστελόριζο η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει πιο δυνατά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το στρατόπεδο Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, όπου δοκίμασε την τύχη του στο μπάσκετ, ρίχνοντας μερικά σουτ στη μπασκέτα, μαζί με τους υπηρετούντες και τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού εκεί.

(ΠΗΓΗ: iefimerida.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ