2019-06-10 15:38:54
Φωτογραφία για Ενημέρωση από Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΑΑΣ κ. Ι. Δεβούρο για μηδενικά αναδρομικά αποστράτων
Καλησπέρα, από τον Δεκ. τού 2018 πού υλοποιήθηκαν οι εφ'άπαξ καταβολές των αναδρομικών, στους δικαιούχους των Ειδικών Μισθολογίων [το 2ο 50%], τονίσαμε ότι έχουν γίνει λάθη στον υπολογισμό των ποσών και υπάρχει ανάγκη επαναυπολογισμού των. Αρκετοί ήταν αυτοί πού αντέδρασαν, λέγοντας ότι το Υπουργείο δεν κάνει λάθος και δεν είναι αναγκαία η συμπλήρωση και υποβολή των δύο αιτήσεων πού είχε συντάξει ο συνάδελφος Γιάννης Αντωνιάδης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), μία για μειωμένες και μία για μηδενικές καταβολές!!!

...Η πραγματικότητα βεβαίως - βεβαίως παίρνει πάντα το πάνω χέρι και έτσι περί το τέλος Ιανουαρίου 2019, ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Τάσος Πετρόπουλος διευκρίνησε ότι "όπως ο νόμος ορίζει θα αντιμετωπισθούν οι αστοχίες πού προέκυψαν κατά την καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους των Ειδικών Μισθολογίων" !!!!!!!

...Σε συνέχεια των μηνιαίων ενημερώσεών μου στην εφημ. Ε.Η καί των περιοδικών μου αναρτήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το θέμα, σας γνωρίζω ότι σχεδόν ολοκληρώθηκε από τον ΕΦΚΑ [ΓΛΚ] ,ο επαναυπολογισμός των μηδενικών καταβολών. Η αρχική ενημέρωσή μου ήταν ότι θα έχει περατωθεί μέχρι τέλος ΜΑΡΤΊΟΥ 2019, Κάλλιο Αργά όμως, παρά Ποτέ!!!!!!!!!

Η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων πού δικαιούνται αναδρομικά, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς καταβολής σύνταξης, μέχρι τέλος Ιουνίου, όπως έχω ήδη γράψει πολλές φορές!!!!!!!

Δείτε σημερινή (10/06/2019) του ανάρτηση στο fb:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο Prime time...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ