2019-06-10 21:00:43
Φωτογραφία για Το μήνυμα (δεν) ελήφθη...
Με μια τρομολαγνική προεκλογική εκστρατεία που ακόμα και τώρα –αφού υπέστησαν συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές– επιμένουν να συνεχίζουν εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και με ένα κουρελιασμένο ηθικό πλεονέκτημα, οι κυβερνώντες δεν δείχνουν να έχουν λάβει κανένα μήνυμα από την αποδοκιμασία που τους έδειξαν οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Με αλαζονεία και έπαρση, στα όρια του θυμού, με τους Έλληνες πολίτες που... τόλμησαν να μην επιδοκιμάσουν τις προεκλογικές τους παροχές και τη διχαστική τους ρητορική, ετοιμάζονται να ριχτούν ξανά στη "μάχη" της διεκδίκησης της εξουσίας με κύριο υλικό την προπαγάνδα εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται ακόμη το "παλιό πολιτικό κατεστημένο" (έχοντας μαζέψει στην κομματική και κυβερνητική αυλή τους ένα σωρό εμβληματικές φιγούρες του "παλιού"), ακολουθούν ανερυθρίαστα τις ίδιες παλαιοκομματικές τακτικές που βύθισαν τη χώρα στα ελλείμματα και τον πολιτικό κόσμο σε ανυποληψία, με τις αλγεινές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με το όργιο ρουσφετιών της τελευταίας στιγμής και τακτοποίησης "ημετέρων" στο παρά πέντε της διάλυσής της.


Είχε προηγηθεί μια πρωτοφανής μεθόδευση από την κυβέρνηση με την αλλαγή στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, στην οποία μάλιστα δεν διστάζουν να εμπλέξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και αυτή η μεθόδευση την… ύστατη ώρα της παραμονής τους στην εξουσία.

Το μήνυμα της κάλπης ισχυρίζονται ότι το έχουν λάβει οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις πολιτικές τους κινήσεις το μόνο νόημα που φαίνεται να έχουν λάβει είναι πως οι Έλληνες πολίτες ετοιμάζονται να τους γυρίσουν την πλάτη και να τους επιστρέψουν στα αντιπολιτευτικά έδρανα το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Εκεί οφείλεται ο πανικός, τα γονατογραφήματα που ετοιμάζονται να βαφτίσουν "νέο πρόγραμμα" του ΣΥΡΙΖΑ και η ξαφνική "θαλπωρή" με την οποία προσπαθούν να περιβάλουν τη μεσαία τάξη, την καθημαγμένη από την τεσσάρων ετών διακυβέρνησή τους.

Εάν ένα μήνυμα φαίνεται ότι έχουν λάβει, είναι ότι αποχωρούν με την ηχηρή αποδοκιμασία των "πολλών". Αυτών στων οποίων τα συμφέροντα ορκίζονταν, υποτίθεται, δίνοντας προεκλογικά ψίχουλα για να εξαγοράσουν του κ.Δ.Παπακωνσταντίνου
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ