2019-06-11 10:00:17
Φωτογραφία για Λειψή ευρυζωνική πρόσβαση στα Λιβάδια της Τήλου
Η ευρυζωνική πρόσβαση στα Λιβάδια της Τήλου δεν είναι η πρέπουσα διότι οι 2 καμπίνες που έχουν τοποθετηθεί δεν ηλεκτροδοτούνται και συνεπώς η Cosmote δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της προ τους πελάτες της.

Δυστυχώς η ΔΕΔΔΗΕ δεν ανταποκρίνεται στον σκοπό και το όραμα της όπως ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της

Εμείς ;όμως ως πελάτες του ΟΤΕ πληρώνουμε για 24Μbps και στην πραγματικότητα έχουμε μόνο 10Mbps Λυπηρή κατάσταση διότι οι καμπίνες είναι σχεδόν δίπλα από τους στύλους της ΔΕΗ ( όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία) και δυστυχώς δεν έχουν ρεύμα.

Πως λοιπόν Κύριοι της ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ

Συνεισφέρετε στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην ευημερία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια και

Αυτές είναι οι άριστες υπηρεσίες σας στους πολίτες και λειτουργείτε και θα αναπτύσετε το δίκτυο σύμφωνα με τα πρότυπα των πλέον προηγμένων χωρών όπως διακηρύσσετε στο site σας;


"Οι Ακρίτες στα χρόνια του Βυζαντίου ήταν οι φύλακες των ανατολικών συνόρων, καθώς φύλαγαν τις «άκρες» από τις εξωτερικές απειλές. Τη σημερινή εποχή οι σύγχρονοι Ακρίτες προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς φυλάσσουν με ζέση και αυταπάρνηση τα σύνορα της πατρίδας μας. Στους Ακρίτες κατά τη Βυζαντινή περίοδο έδιναν δωρεάν γη για καλλιέργεια, άλογα και πανοπλίες για τους πολέμους και τους απάλλασσαν από τους φόρους. Κατά αναλογία οφείλει και η πατρίδα μας να δώσει σήμερα σε όλους τους κατοίκους των παραμεθόριων περιοχών όλα εκείνα τα κίνητρα που θα τους οδηγήσουν στο να κατοικούν μόνιμα, χωρίς προβληματισμό, κοντά στα σύνορά μας. ...."

silogostilionrodouagiospanteleimon.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ