2019-06-11 22:26:33
Φωτογραφία για Δεύτερο τροχαίο με νεκρό ηλικιωμένο στην Περιφερειακή
Αυτή τη φορά το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί, όταν

ηλικιωμένος πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λίγο μετά το νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο με ηλικιωμένο μέσα σε λίγες ώρες

Δεύτερο τραγικό περιστατικό με παράσυρση ηλικιωμένου από αυτοκίνητο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά τον 83χρονο που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα όταν το χτύπησε ταξί στην Περιφερειακή οδό.

Αυτή τη φορά το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί και πάλι στον Περιφερειακό, όταν ηλικιωμένος πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λίγο μετά το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του. Εξαιτίας του δυστυχήματος, στο σημείο έχουν σχηματιστεί ουρές αυτοκινήτων.

Στο μεταξύ, στις 3.30 τα ξημερώματα, ένας άνδρας ηλικίας 83 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, επίσης στην περιφερειακή οδό, στο ύψος των Κοιμητηρίων Ευόσμου. Ο 83χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ