2019-06-12 04:57:44
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε το πιο εντυπωσιακό DIY φωτιστικό με μπάλα pilates

Διακοσμήστε το χώρο σας εύκολα, γρήγορα, δημιουργικά και οικονομικά. Από την Αργυρώ Ντόκα

Είναι γεγονός πως ένα εντυπωσιακό φωτιστικό μπορεί να αλλάξει ριζικά την οπτική του σπιτιού μας. Η επιλογή όμως ενός φωτιστικού είναι αρκετά δύσκολη, καθώς -εκτός από την αισθητική του- θα πρέπει να προσέξουμε το μέγεθος του και το σχήμα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ένα υπερμέγεθες φωτιστικό «γεμίζει» το χώρο χωρίς να του δίνει αέρα.



Άλλες φορές η επιλογή φωτιστικού είναι ακόμα δυσκολότερη, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα ύφη και χρώματα, περιορίζοντας έτσι τις επιλογές σας για τη διακόσμηση του χώρου σας. Σύμφωνα με το inspireramera.se, η επιλογή αυτή δεν είναι δύσκολη πια.



Μπορείς πλέον εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να φτιάξεις μόνος σου ένα εντυπωσιακό φωτιστικό χρησιμοποιώντας μόνο τέσσερα υλικά και πολύ φαντασία. Το εντυπωσιακό φωτιστικό σας θα πάρει μορφή με μία μπάλα pilates. Βγάλε τη μπάλα από τη ντουλάπα για λίγο και ξεκίνα δημιουργικά.

Τα υλικά, που θα χρειαστείς είναι:



Μία μπάλα Pilates

Κόλλα για ταπετσαρίες

Μεμβράνη

Πλαστικό σπάγκο συσκευασίας

Οδηγίες:

Αρχικά, φουσκώστε τη μπάλα Pilatesνα πάρει το μέγεθος, που επιθυμείτε να έχει το φωτιστικό σας. Μόλις είναι έτοιμη, τυλίξτε την με τη μεμβράνη.

Στο επόμενο βήμα, βουτήξτε το σπάγκο μέα στην κόλλα για ταπετσαρίες και τυλίξτε τον γύρω από την μπάλα, προσέχοντας όμως να αφήσετε κενό στο πάνω μέρος της.

Αφού στεγνώσει τελείως ο σπάγκος, ξεφουσκώστε τη μπάλα και αφαιρέστε την από το άνοιγμα του φωτιστικού σας. Σ’ αυτό το σημείο, μπορείτε –εάν θέλετε- να βάψετε με σπρέι το φωτιστικό στο χρώμα της επιλογής σας.

 Το φωτιστικό είναι έτοιμο για κρέμασμα!



Via

Let's block ads! (Why?)

Φτιάξτε το πιο εντυπωσιακό DIY φωτιστικό με μπάλα pilates periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mercedes-Benz GLB
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mercedes-Benz GLB
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ