2019-06-12 15:08:36
Φωτογραφία για Ετήσια εκδήλωση από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Γρεβενών (εικόνες)
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών χορευτών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα

10 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών η ετήσια παράσταση του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το παιδικό τμήμα και την παράσταση: “Με παιχνίδια και χορό περνάω τον καιρό”. Οι μικροί μας χορευτές μας ταξίδεψαν στις γειτονιές της Ελλάδας μιας άλλης εποχής, όταν τα παιχνίδια ήταν η αιτία να μαζεύονται τα παιδιά στις αλάνες γεμίζοντας τις γειτονιές με φωνούλες μέχρι αργά το βράδυ.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τους ενήλικες χορευτές, φέτος η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην ξενιτιά. Έχοντας ως έναυσμα τον πόνο που άφηνε πίσω του ο ξεριζωμός και η μετακίνηση για μια καλύτερη ζωή παρουσιάστηκαν χοροί, δρώμενα και απαγγελίες.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους φίλους που κατέκλεισαν την αίθουσα και ενθάρρυναν με το χειροκρότημα τους, τους χορευτές καθώς και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε επίσης τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο Μίμη για τη διάθεση του φωτογραφικού υλικού.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών πατήρ Ευστάθιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γρεβενών, Πρόεδροι, Εκπρόσωποι Συλλόγων.

Την καλλιτεχνική και διδακτική ευθύνη των Τμημάτων Προσχολικής Ηλικίας, Παιδικών και Ενηλίκων έχει η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Κατερίνα Προκόβα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Πολλές εικόνες + video εδώ
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ