2019-06-12 17:04:53
Φωτογραφία για Mercedes-Benz GLE Coupe  Inferno 4x4 Topcar
Η εταιρεία Topcar από τη Ρωσία, έχει ειδίκευση σε επεμβάσεις του είδους.

Τελευταίο δημιούργημα και μάλιστα όχι ακόμα ολοκληρωμένο, είναι η Mercedes-Benz GLE Coupe, την οποία ονομάζει Inferno 4x4  και όπως φαίνεται έχει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία. Από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε ένα αυτοκίνητο με πολύ έντονα στοιχεία για extreme off road. Στο μπροστινό μέρος εκτός από τους επιπλέον προβολείς, διακρίνεται και ένας ενισχυμένος «εργάτης» που εδράζεται πάνω σε σιδερένια βάση. Τα λάστιχα του αυτοκινήτου δίνουν το στίγμα των ικανοτήτων του Inferno 4x42 που δείχνει να μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στο διάβα του.

Στο πίσω μέρος, έχει δημιουργηθεί ολόκληρη μεταλλική βάση για να φιλοξενεί ρεζέρβα έξω από το αυτοκίνητο, ίδια σε διαστάσεις με τα ελαστικά που φοράει το μοντέλο. Τροποποιήσεις έχουν δεχτεί οι προφυλακτήρες, τόσο εμπρός, όσο και πίσω, προκειμένου να υποστηρίζουν το αλλαγμένο look του αυτοκινήτου παραμένοντας και όσο το δυνατό πιο λειτουργικοί. Στην οροφή διακρίνεται μεταλλική σχάρα heavy duty που ταιριάζει στο concept του αυτοκινήτου.


Αναφορικά με τον κινητήρα του Inferno, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την απόδοση. Οι βελτιωτές έχουν καταφέρει να φτάσουν τους 806 ίππους απόδοσης από τον V8 των 5,5 λίτρων με το διπλό turbo- κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε και στην προκειμένη περίπτωση, μια και το project της Topcar δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Για το χρώμα του αμαξώματος, λογικά θα επιλεγεί ένα σκούρο γκρι ματ, σε κοντινή απόχρωση με αυτή που φαίνεται στους προφυλακτήρες, για να ταιριάξει και με τα σκίτσα από τα οποία ξεκίνησε την εξέλιξη ο βελτιωτικός οίκος.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ