2019-06-13 22:01:32
Φωτογραφία για Ο Δάσκαλος ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΙΔΕΡΑΣ απο την ΚΑΝΔΗΛΑ Ξηρομέρου: Υποψήφιος με το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη
            Με το κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη θα είναι υποψήφιος και ο δάσκαλος Λάμπρος Σιδεράς με καταγωγή απο την Κανδήλα Ξηρομέρου. 

     Συγκεκριμένα, σήμερα ανακοινώθηκαν έξι ακόμη υποψήφιοι με τον Γιάνη Βαρουφάκη στην Αιτωλοακαρνανία που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο για το ΜέΡΑ25 στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και μεταξύ αυτών και ο Λάμπρος Σιδεράς.  

 Ο Λάμπρος Σιδεράς τόνισε για την υποψηφιότητα του: 

 Αυτή η νύχτα των μνημονίων κράτησε πολύ    Το ΜέΡΑ25 έρχεται να την διαλύσει καταθέτοντας ρεαλιστικές, υπεύθυνες, συγκεκριμένες, ριζοσπαστικές προτάσεις για το τι πρέπει και μπορεί να γίνει έτσι ώστε να καταργηθεί άμεσα η Χρεοδουλοπαροικία στην Ελλάδα και να αναβιώσει η Δημοκρατία και ο Ανθρωπισμός στην Ευρώπη.

      Κατεβαίνω επίσημα υποψήφιος βουλευτής στην πατρίδα μου, την Αιτωλοακαρνανία, για να εκφράσω και να υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή.


     Η χώρα μας χρειάζεται νέες και καθαρές φωνές στην πολιτική ζωή που μπορούν να δείξουν τον δρόμο της αλλαγής και της ελπίδας...... Επίσης το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε 100 ονόματα υποψηφίων και έξι για το ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας:

-Κόλλιας Ευάγγελος

-Μίκροβας Αντώνιος (Κτηματίας – Αγρότης)

-Μιζάλος Βλάσης (Ηθοποιός)

-Σιδεράς Λάμπρος (Δάσκαλος)

-Νούλα Χρυσάνθη (Δημόσιος Υπάλληλος)

-Παληού Ελένη

-Εχει επίσης ανακοινωθεί και το όνομα της Αγάπης Νικολούδη, ιατρού βιοπαθολόγου.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ