2019-06-15 10:34:26
Φωτογραφία για Έφη Αχτσιόγλου: Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να μετατραπεί σε παράδεισο off shore
Την ανάγκη να δοθεί μία «προοδευτική απάντηση στο σήμερα» υπογράμμισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Αφού υπενθύμισε ότι «το 83% της φορολογικής επιβάρυνσης επιβλήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και το υπόλοιπο 17% από το 2015 και έπειτα», η κ. Αχτσιόγλου διαβεβαίωσε ότι «σήμερα έχουμε την ευχέρεια, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, να θέσουμε στην κρίση των πολιτών το δικό μας πρόγραμμα, που εδράζεται σε πολύ συγκεκριμένους άξονες»

Και πρόσθεσε: «Νέες θέσεις εργασίας με αυξημένους μισθούς και δικαιώματα, δικαιότερη φορολογία και αποτελεσματικότερο κράτος, ανάπτυξη για όλους και ασφάλεια για την κοινωνία».

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αυγή», η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να μετατραπεί σε έναν παράδεισο off shore και εργοδοτικής αυθαιρεσίας».


Κάνοντας ειδική μνεία στον κ. Μητσοτάκη, υπογράμμισε ότι «του είναι δύσκολο να κρύψει τις πραγματικές θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την αντίληψη που θεωρεί τους ελέγχους και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα και τη μείωση της φορολογίας για τους πραγματικά οικονομικά ισχυρούς».

«Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι υπονοεί πως δύο βασικά ελεγκτικά όργανα, όπως το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και το ΣΔΟΕ, θα αδρανοποιηθούν σκόπιμα ώστε να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στη χώρα» κατέληξε.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ