2019-06-18 15:19:09
Φωτογραφία για Με περισσότερη πολυτέλεια τα Peugeot 208 και 2008 Signature
Οι νέες εκδόσεις Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature προσφέρουν επιπλέον στοιχεία

εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, καθιστώντας ακόμη πιο δελεαστικά...

Στις νέες εκδόσεις Signature των Peugeot 208 και 2008 περιλαμβάνεται ένα υπέρ-πλήρες πακέτο εξοπλισμού όπου μεταξύ άλλων συναντούμε σύστημα Active City Brake (λειτουργία αυτόματης πέδησης εντός πόλης), Mirrorlink για mobile εφαρμογές στην οθόνη αφής 7 ιντσών του αυτοκινήτου, κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, εσωτερικό φωτοχρωματικό καθρέπτη, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, φυμέ κρύσταλλα, λειτουργία αναγνώρισης εμποδίου και ζάντες 16 ιντσών.

Επιπλέον, τα δύο μοντέλα της Peugeot τονίζουν περαιτέρω τον hi-tech χαρακτήρα τους διαθέτοντας και σύστημα WiFi onboard με 60GB δωρεάν data για πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Τέλος, οι νέες εργοστασιακές εκδόσεις Signature για τα Peugeot 208 και 2008 συνοδεύονται και από 5ετή, πλήρη εργοστασιακή εγγύηση. Περισσότερα για τα νέα γαλλικά μοντέλα μπορείτε να βρείτε στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot όπου είναι ήδη διαθέσιμα.

Ολα αυτά και με απόσυρση:
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ