2019-06-19 10:26:08
Φωτογραφία για Έως και 10 φορές πιο γρήγορα έρχονται τα ασανσέρ αν πατήσουμε πολλές φορές το κουμπί, αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση
Έως και 10 φορές πιο γρήγορα έρχονται τα ασανσέρ αν πατήσεις πολλές φορές το κουμπί που τα καλεί. Αυτό αποκαλύπτουν απόρρητες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας ανελκυστήρων τις οποίες έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, αν κάποιος πατήσει το κουμπί κλήσης ενός ανελκυστήρα ενώ το έχει ήδη πατήσει κάποιος άλλος, τότε αυτό έρχεται με διπλάσια ταχύτητα. Αν το ξαναπατήσει έρχεται με τριπλάσια, ενώ μπορεί να έρθει μέχρι και 10 φορές πιο γρήγορα αν πατηθεί τον αντίστοιχο αριθμό φορών.

Όπως αποκαλύπτει επίσης το ανώνυμο πρώην στέλεχος, ένας επιπλέον λόγος που πρέπει να ξαναπατάει κανείς τα κουμπιά των ανελκυστήρων είναι ότι τα ασανσέρ είναι ξεχασιάρικα.

«Πρέπει να ξαναπατάτε πολλές φορές το κουμπί γιατί έτσι τους θυμίζετε ότι πρέπει να έρθουν» λέει χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί. Πιο σημαντικό απ’όλα, όπως λέει, είναι να πατάμε και τα δύο βελάκια, άσχετα από το αν θέλουμε να πάμε πάνω ή κάτω, κι αυτό γιατί μπορεί το ασανσέρ να προσπαθήσει να μας κοροιδέψει και να μη σταματήσει.

«Πρόκειται για μυστικές πληροφορίες που οι εταιρείες ανεκλκυστήρων δε θέλουν να γνωρίζει πολύς κόσμος. Αλλά ναι, ισχύουν. Αν δείτε κάποιον να πατάει το κουμπί κλήσης του ασανσέρ ενώ είναι ήδη πατημένο να ξέρετε ότι ανήκει στους λίγους εκλεκτούς που έχουν αυτή τη γνώση. Απλά εσείς δεν έχετε τις μυστικές πληροφορίες που έχουν εκείνοι.»
via 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ