2019-06-19 20:24:19
Φωτογραφία για Πώς να κάνετε το Safari να κλείνει αυτόματα τις καρτέλες
Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό στο Safari για το iPhone και το iPad  στο ios 13 κάνει τη ζωή του χρήστη ευκολότερη κλείνοντας αυτόματα όλες τις καρτέλες μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.   

Αυτή η νέα λειτουργία του iOS 13 και iPadOS 13 είναι ιδανική για όσους ανοίγουν πολλές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης του Safari μόνο για να καταλήξουν με εκατοντάδες από αυτούς να ανοίξουν ταυτόχρονα.

Στο iOS 13 ή σε μεταγενέστερο, οι χρήστες με iPhone και iPad μπορούν τώρα να καθορίσουν τον χρόνο μετά τον οποίο το Safari μπορεί να κλείσει αυτόματα όλες τις ανοιχτές καρτέλες. Αυτό εξοικονομεί χρόνο για τον χρήστη και μπορεί να είναι χρήσιμο για τη βελτίωση της ιδιωτικής ζωής, αφού άλλοι δεν θα μπορούν να δουν τις ανοιχτές καρτέλες σε περίπτωση που μοιράζεστε τη συσκευή iOS μαζί τους.

Πως θα το κάνετε:

Μπορείτε να καθορίσετε τον χρόνο μετά τον οποίο το Safari θα κλείσει από μόνος  του όλες τις ανοιχτές καρτέλες ακολουθώντας τα απλά βήματα.


1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων του Safari.

2. Μόλις βρίσκεστε στη σελίδα Ρυθμίσεις του Safari, αναζητήστε την επιλογή "Κλείσιμο καρτελών" και πατήστε σε αυτήν.

3. Εκεί θα βρείτε τις ακόλουθες επιλογές:

Μη αυτόματα

Μετά από μία μέρα

Μετά από μία εβδομάδα

Μετά από ένα μήνα

4. Πατήστε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα, διαλέγοντας σε αυτήν και κλείνοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Μπορείτε αν θέλετε να εμποδίσετε το Safari να κλείνει αυτόματα τις καρτέλες μεταβαίνοντας στο Settings=> Safari=> Close Tabs και επιλέγοντας την επιλογή 'Μη αυτόματα'.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το Safari να κλείνει αυτόματα τις καρτέλες αυτόματα και να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια στη διαδικασία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ