2019-06-19 22:33:20
Φωτογραφία για Η συνοδεία του Ουίλιαμ και της Μίντλετον τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα!
Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ μετέβαιναν στο Ουίνδσορ τη Δευτέρα το απόγευμα,

όταν η μοτοσικλέτα χτύπησε τη γυναίκα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα αφού χτυπήθηκε από μοτοσικλέτα της αστυνομίας η οποία συνόδευε τον πρίγκιπα της Βρετανίας Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ μετέβαιναν στο Ουίνδσορ τη Δευτέρα το απόγευμα όταν η μοτοσικλέτα χτύπησε τη γυναίκα στο Ρίτσμοντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η Αϊρίν Μέιορ, που είναι 83 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, εξήγησε η αστυνομία.

«Η μοτοσικλέτα τη χτύπησε, την πέταξε στον αέρα και μετά έπεσε πάλι στη γη», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα The Sun.

Το βασιλικό ζεύγος εξέφρασε «τη βαθιά του ανησυχία και λύπη» για το ατύχημα, σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ενώ ένα μέλος του προσωπικού τους επισκέφθηκε την ηλικιωμένη.


Η Ανεξάρτητη Υπηρεσία για τη Συμπεριφορά της Αστυνομίας ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτό είναι το τέταρτο τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται μέλος της βασιλικής οικογένειας μέσα σε διάστημα επτά μηνών.

Τον Ιανουάριο ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, τραυμάτισε μία γυναίκα κοντά στη βασιλική κατοικία του Σάντριγχαμ όταν το Land Rover που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα Kia. O 98χρονος βγήκε σώος από το ατύχημα όμως η οδηγός του μικρού αυτοκινήτου έσπασε τον καρπό του χεριού της. Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Φίλιππος παρέδωσε οικειοθελώς το δίπλωμα οδήγησής του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ