2019-06-20 10:47:32
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα ΠΚΕ υποψηφίων ιδιωτών για Αστυνομικές Σχολές έτους 2019 (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2019 για τις Αστυνομικές Σχολές με το σύστημα των γενικών πανελλαδικών εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Κοινοποιείται κατωτέρω το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ψυχοτεχνικών, υγειονομικών και αθλητικών), στις οποίες θα υποβληθούν οι υποψήφιοι/ες για τις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας (Αξιωματικών-Αστυφυλάκων).

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψηφίους/ες των Σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων και περιλαμβάνουν ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Για τις ως άνω εξετάσεις – δοκιμασίες έχουν συγκροτηθεί αντίστοιχες Επιτροπές στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε υποψήφιος/α θα απασχολείται τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες για την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών του/ης εξετάσεων από τις αρμόδιες Επιτροπές, ως εξής:


α) Την πρώτη μέρα θα υποβληθεί σε ψυχοτεχνική δοκιμασία.

β) Τη δεύτερη μέρα θα υποβληθεί σε υγειονομική εξέταση (Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης), εφόσον κριθεί ικανός/ή στην ψυχοτεχνική δοκιμασία.

γ) Την τρίτη μέρα θα υποβληθεί σε αθλητική δοκιμασία, εφόσον κριθεί ικανός/ή στην υγειονομική εξέταση.

Οι υποψήφιοι/ες κατά τη διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων, οφείλουν να φέρουν μαζί τους απαραιτήτως κάθε μέρα εξέτασης, το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας και το δελτίο εξεταζομένου/ης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ). Σε αντίθετη περίπτωση, οι αρμόδιες Επιτροπές έχουν δικαίωμα να μη δεχθούν τους/ις υποψήφιους/ες για εξέταση. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι/ες, κατά την ψυχοτεχνική δοκιμασία, οφείλουν να φέρουν μολύβι φάμπερ και γομολάστιχα.

Κατά την υγειονομική τους εξέταση, θα φέρουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης.

Δείτε το σχετικό πρόγραμμα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημοσιεύθηκε η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή ιδιωτών στις Αστυνομικές Σχολές. Πόσοι εισάγονται-Προθεσμίες (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το κρυφτό της ευθύνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το κρυφτό της ευθύνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ