2019-06-20 17:12:30
Φωτογραφία για Στο iOS 13 είναι δυνατή η αλλαγή της γλώσσας των εφαρμογών κατά περίπτωση
Το iOS 13 είναι γεμάτο με μικρά χαρακτηριστικά που ανακαλύπτονται με την πάροδο του χρόνου μέσα από τις δοκιμές. Η ανακάλυψη της ημέρας αφορά τη γλώσσα των εφαρμογών.  

Τώρα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μια αλλαγή γλώσσας κατά περίπτωση, χωρίς απαραίτητα να μεταβιβαστεί όλο το περιεχόμενο του iPhone στα Αγγλικά ή σε άλλη γλώσσα.

Για να κάνετε μια αλλαγή, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε για να δείτε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο iPhone ή στο iPad σας. Επιλέγουμε μια και πηγαίνουμε στην ενότητα "Γλώσσες" και κατόπιν επιλέγουμε μια από αυτές που προτείνονται. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή.

Πρέπει να ληφθούν υπόψη δύο στοιχεία. Το πρώτο είναι ότι ορισμένες εφαρμογές υπάρχουν μόνο σε μία γλώσσα, έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε καποια αλλαγη. Αν παρουσιαστεί αυτή η περίπτωση, τότε δεν εμφανίζεται η καρτέλα "Γλώσσα". Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι η επιλογή γλώσσας εμφανίζεται μόνο αν έχετε διαμορφώσει τουλάχιστον δύο γλώσσες στο iOS. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Γλώσσες και Περιοχή.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ