2019-06-20 17:49:26
Φωτογραφία για Επαφές Μητσοτάκη με Μέρκελ, Αναστασιάδη και Βέμπερ στις Βρυξέλλες
Σειρά επαφών με ξένους ηγέτες και αξιωματούχους είχε στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ. Όπως τονίστηκε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να εκθέσει στην κ. Μέρκελ τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού σχεδίου που θα υλοποιήσει, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στην Κύπρο και την κυπριακή ΑΟΖ, ενώ από την πλευρά του, ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε στον κ. Αναστασιάδη την αμέριστη στήριξη του και επανέλαβε την ανάγκη η Ευρώπη να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία, αν η τελευταία εμμείνει στην παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τον επικεφαλής υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του εξέφρασε τη στήριξη του και υπογράμμισε την ανάγκη ο επόμενος Πρόεδρος της Επιτροπής να προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ