2019-06-20 18:20:22
Φωτογραφία για Ποιος αναλαμβάνει Διευθυντής Προγράμματος στο OPEN;
Σε συνεχείς σκυσκέψεις βρίσκονται τα στελέχη του OPEN το τελευταίο διάστημα προκειμένου να διαχειριστούν την επόμενη μέρα μετά τις αποχωρήσεις από το κανάλι της Παιανίας. Σύμφωνα μάλιστα με  πληροφορίες του tinasmess.gr πέρα από τους Ρώσους που θα έχουν τον έλεγχο της κατάστασης, ‘ολα δείχνουν πως πρόκειται να αναλάβει τη θέση του Διευθυντή προγράμματος ένας Έλληνας.

Οχι δεν πρόκειται για τον Γιάννη Λάτσιο όπως γράφτηκε, αλλά για ένα πρόσωπο από τον ΑΝΤ1 που έχει συνεργαστεί μαζί του και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Κάλη, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε ένα φεγγάρι και Διευθυντής προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου το 2016. Φυσικά, το νέο στέλεχος του OPEN αναμένεται να φέρει στο νέο του επαγγελματικό πόστο και τη δική του ομάδα. Σε λίγο αναμένονται ανακοινώσεις από τον Αρτούρ Νταβιντιάν, το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στον ΑΝΤ1, το μεγαλύτερο διάστημα ήταν επικεφαλής του Ψυχαγωγικού Τμήματος και είχε στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές περιεχομένου παγκοσμίως έχοντας τη συνολική ευθύνη της υλοποίησης για ορισμένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση
. Μεταξύ αυτών ήταν τα «Voice», «Χ Factor», «Big Brother», «Deal» κ.ά.

Πριν από τη θητεία του στον ΑΝΤ1 ήταν επικεφαλής παραγωγών της Ena Productions για μία επταετία, συνεργαζόμενος με πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και προμηθευτές περιεχομένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού, καθώς επίσης τα τελευταία δυο χρόνια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού Φεστιβάλ των Καννών.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ