2019-06-21 08:45:14
Φωτογραφία για Έκπληξη! Δίνει τα χέρια με τον ALPHA o Φώτης Σεργουλόπουλος...
δείτε ποια ζώνη θα αναλάβει - αναμένονται οι ανακοινώσεις

Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε… Οι ανατροπές στα τηλεοπτικά δρώμενα διαδέχονται η μία την άλλη κι ακόμα να σκεφτείτε δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν. Μια τέτοια ανατροπή ήταν η επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην τηλεόραση από την ερχόμενη σεζόν. Όπως ,άλλωστε, έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εφημερίδα, “Πρώτο θέμα”, ο παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τον ALPHA για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού.

Σύμφωνα με το Τinasmess, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μετά από αρκετές συναντήσεις το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση, από την οποία απείχε τα τελευταία χρόνια, και να αναλάβει το νέο μαγκαζίνο του καναλιού που θα προβάλλεται Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-17:00, ζώνη που τη φετινή σεζόν ανέλαβε η Ελένη Τσολάκη. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε η μορφή ούτε και το περιεχόμενο του νέου εγχειρήματος, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα κενό που προβλημάτιζε έντονα τα στελέχη του καναλιού
. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα ανάμεσα στις δυο πλευρές, ούτε έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες της συνεργασίας, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του σταθμού παρά το γεγονός ότι δέχθηκε μαρκάρισμα και από τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, το οποίο τελικά και ανατέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του Σεργουλόπουλου με τον ALPHA.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ