2019-06-22 08:36:55
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ «ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕ»…ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μέσα στο κύμα μαζικών διώξεων που έχει εξαπολυθεί στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα, ιδίως στις τάξεις του στρατού, της αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής, ο Ερντογάν που διακατέχεται από μια μανία καταδιώξεως μετά το αποτυχών πραξικόπημα, είχε δώσει εντολή και συνέλαβαν και 19 αστυνομικούς που υπηρετούσαν στην ίδια την … προσωπική φρουρά του Τούρκου προέδρου.

Η είδηση αυτή που είχε σκάσει σαν βόμβα στην τουρκική πρωτεύουσα, ανέφερε ότι στα πλαίσια εξάρθρωσης διχτύου αστυνομικών προσκείμενων στον Φετουλάχ Γκιουλέν, είχαν συλλυφθεί 19 υψηλόβαθμοι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο προεδρικό μέγαρο της Άγκυρας, από τους οποίους μάλιστα οι δυο ήταν διευθυντές ασφαλείας και ανήκαν στην προσωπική φρουρά του Τούρκου προέδρου.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως συνελήφθησαν και άλλοι 36 αστυνομικοί μεταξύ των οποίων δυο διευθυντές ασφαλείας που υπηρετούσαν στην φρουρά της τουρκικής βουλής.

Όπως φαίνεται ο Ερντογάν που έχει καταλειφθεί από αυτή την… μανία καταδιώξεως και ίσως ακόμα και… στον ύπνο του βλέπει συνωμότες που θέλουν να τον δολοφονήσουν και μόλις ξυπνήσει διατάζει να τους συλλάβουν.

Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ